Ne kritikujte ga i ne zvocaj za svaku sitnicu - 5 ženskih navika koje jako nerviraju muškarce

Dobar odnos čine one male, naizgled nevažne, sitnice. Jutaranja kafa u krevetu, duge zajedničke šetnje, palačinke u 10 naveče... 


Male sitnice čine vezu jačom, ali isto tako postoje neke sitnice koje mogu neprimjetno uništavati odnos između partnera. Da biste to izbjegli pročitajte 5 naizgled nevažnih stvari koje muškarcima strašno idu na živce. 1. Stalno sve popravljte poslije njega; Ako smatrate da vaš muškarac nije nešto uradio kako treba ili kako biste vi željeli, bolje je da mu to kažete. 

Objasnite mu kako se ta stvar radi i zamolite ga da sledeći put uradi kako treba umjesto da stalno stalno zvocate i kritikujete ga za svaku sitnicu. 2. Nezadovoljni ste sobom; Muškarce ne samo da nerviraju kritike koje su usmjerene prema njima, već i kada ste pretjerano samokritični.



Cviljenje, loši dani i stalno preklinjanje za komplimente na kraju mogu izbaciti vašeg muškarca iz ravnoteže. Stoga, kad sljedeći put budete loše volje , pokušajte razumjeti sebe i ni u kojem slučaju ne prenosite negativnost na svog partnera. 3. Stalno ste na telefonu; Činjenica da ste više na društvenim mrežama nego u stvarnom životu čini da se vaš dečko osjeća nevidljiv. 

Pokušajte ponekad ostaviti telefon sa strane i posvetite se malo svom muškarcu. 4. Slušate i sjećate se, ali samo nekih stvari; Sjećate li se kako je jednom razgovarao o tom smiješnom incidentu sa prijateljem na vikendici njegovih roditelja? Zar se ne sjećate? 



Očigledno, ne slušate svog muškarca pomno koliko bi on želio. I to je jako loše, jer je vaša pažnja najvrjednija stvar, pored ljubavi, koju mu možete pružiti. 5. Ignorišete ga; Nemojte ignorisati poruke i pozive svog muškarca. Možda vas plaši njegova želja za kontrolom, ali vaš muškarac brine za vas, a to znači da vas voli.

Pokreće Blogger.