Detaljna astro analiza za Oktobar - Šta bi mogli očekivati Rak, Lav i Djevica

Šta bi mogli očekivati Rak, Lav i Djevica 


Rak: Oktobar bi mogao biti jako povoljan period za pokretanje novi poslova i projekata. Saslušajte prijedloge i savjete članova porodice, mogli bi vam biti od velike pomoći. Za mnoge pripadnike ovog znaka oktobar bi mogao biti posebno povoljan period i kada je u pitanju ljubav pa su moguće i neke ozbiljne prilike. 

Dobra komunikacija i hrabar pristup će vam biti od velike pomoći. Odnos sa radnim kolegama i atmosfera na poslu će biti jako povoljni. To će vam biti od velike pomoći u postizanju ciljeva koje ste sebi zacrtali. Takođe možete očekivati dobru finansijsku dobit. 



Lav: Ako budete spremni napraviti nekoliko kompromisa, vaš odnos sa partnerom bi mogao biti nevjerovatan. Druga polovina mjeseca će biti posebno povoljna za rješavanje nekih tekućih problema. Takođe, moći ćete uspješno riješiti skoro svaki problem koji bude vezan za vašu karijeru. 

Mogli bi se pojaviti neki zdravstveni problemi, ali sve će proći bez većih poteškoća. Pod povoljnim uticajem planeta vaše okruženje na poslu će biti jako srdačno. Imaćete podršku svojih radnih kolega kao i svojih nadređenih pa će vaša efikasnost na poslu biti jako dobra. 



Biće ovo jako povoljan period za započinjanje novih projekata koji bi vam mogli donijeti dobru finansijsku korist. Djevica: Nemojte se ustručavati tražiti pomoć od prijatelja kada se suočite sa nekim problemom. Neki od njihovih savjeta bi vam mogli biti od velike pomoći. Vaša logika će biti jako dobra u ovom mjesecu i pomoći će vam da sa lakoćom prevladate sve prepreke. Ljubavni život će biti jako ugodan što će imati jako povoljan uticaj na vaše raspoloženja. 

U ovom mjesecu fokus će biti na pokretanju novih poduhvata, a period će biti jako povoljan za pokretanje novih projekata. Ako želite napredovati u polju karijere i ostvariti značajniji uspjeh morate se više potruditi te raditi na sebi i usavršavanju svojih vještina. Samo tada možete očekivati porast svojih prihoda.

Pokreće Blogger.