Ženu ne možete impresionirati lažima - 5 laži koje muškarci izgovaraju na prvom sastanku

Ne lažu svi muškarci na prvim sastancima, ali mnogi u priznali da to često rade. Mnogi u stvari nemaju lošu namjeru, samo nisu spremni otkriti neke stvari o sebi. 


Neki muškarci laži zato što su nesigurni, drugi se plaše da se možda neće svidjeti ženi, zapravo postoje mnogi razlozi zbog kojih muškarci lažu na prvom sastaknu. Evo nekih od najčešćih stvari o kojima muškarci lažu. 1. Lažu o svom poslu; Često ne lažu o branši u kojoj rade, ali lažu o važnosti svog posla. 

Muškarci znaju da žene traže partnera koji je u stanju izdržavati sebe i svoju porodicu. Zbog toga često lažu o svojim odgovornostima, tituli ili čak svojoj zaradi. Ponekad žele impresionirati ženu tako što lažu o važnosti svog posla i visini svoje zarade. 



2. Lažu o svojim godinama; Ovo je posebno izraženo kada se muškarac zabavlja sa ženom koju želi impresionirati i gdje postoji velika razlika u godinama. Mlađi muškarci koji izlaze sa zrelim ženama često sebi dodaju par godina, dok oni koji izlaze sa mlađim ženama sebi odusimaju koju godinu. 

3. Lažu o svojoj stambenoj situaciji; Žene uglavnom ne žele izlaziti sa muškarcima koji još uvijek žive sa svojim roditeljima. Muškarac koji laže o tome gdje živi možda ima namjeru da u skorije vrijeme promijeni svoju stambenu situaciju.



Ako on uvijek želi otići kod vas na druženje i nikada vas ne pozove da dođete kod njega, možda biste htjeli saznati živi li sa stanom punim drugih momaka. 4. Lažu o broju partnerki; Rijentko koji muškarac kaže potpunu istinu o tome koliko je seksualnih partnera imao pre vašeg prvog sastanka. 

Možda samo malo smanjuje brojeve ili dodaje partnera ili dva. Ali možda radi drastične promjene u brojkama. Ne želi da vas uplaši veliki broj žena u postelji, a takođe ne želi da mislite da je neiskusan. Često će prilagoditi taj broj do onoga koji smatra prihvatljivim. 

5. Lažu o svojim ozbiljnim vezama; Ne samo da će sakriti istinu o svojoj seksualnoj prošlosti, već vjerovatno neće reći cijelu istinu o broju ozbiljnih veza u kojima je bio. Ako je bio pet puta oženjen i pet puta razveden, neće biti potpuno iskren o tome. Možda vam neće reći koliko je prošlo od kada je izašao iz zadnje ozbiljne veze. Da je to bilo davno, možda biste se zapitali šta je radio od tada. Ili bolje rečeno, sa kim je radio.

Pokreće Blogger.