Opozicija Sunca i Neptuna 14.09. - Ovnovi neke tajne će biti otkrivene, Djevice budite realnije

Sunce predstavlja vaš ego i volju, pa Sunce u Djevici znači da ste praktičniji u postizanju svojih ciljeva. 


Neptun je polaneta inspitacije, ali budite oprezni jer u nekim danimamože biti varljiva. Kada je Neptun u znaku Riba može nam biti teško da se uhvatimo za nešto opipljivo i možemo se lako izgubiti u emocijama. Sunce u Djevici koje se suprostavlja Neptunu u ribama može un ijeti kreativne vibracije i donijeti nam neku vrstu energije koja nas podstiče na pobjede.

Ovan: Neke tajne koje ste skrivali već dugo vremena bi mogle biti otkrivene. Nemojte da ih ignorišete, već se pozabavite sa njima jer tako nećete morati brinuti o tome šta drugi govore. Bik: Ne biste se trebali osjećati loše ako kažete ne kada se vaše granice povrjeđuju jer su upravo one ono što će vam pomoći da održite vašu vezu čvrstom. 



Blizanci: Trebali bite se riješiti odnosa koji vam ne odgovaraju i koji više ne funkcionišu. Onog trenutka kad se oslobodite ovih toksičnih situacija i prijateljstava, osjećaćete se ujednačenije i bićete sposobniji živjeti život vez negativnosti. 

Rak: Fokusirajte se na one aspekte života koji su vam trenutno jako važni. Ne dozvolite da vam neki ljudi koji vam nisu toliko važni stvaraju nepotrebne probleme. Lav: Ako ne preuzmete kontrolu nad svojim životom neki problemi koje trenutno imate bi mogli prerasti u mnogo veće probleme. 



Jako je važno da prihvatite situaciju u kojoj se nalazite i preuzmete odgovornst za svoje postupke. Djevica: Djevice bi trebale prestati živjeti u svijetu snova. Nemojte zavaravati sami sebe da će se stvari popraviti. Ništa se neće riješiti samo od sebe, morate zasukati rukave i preuzeti stvari u svoje ruke. 

Vaga: Vage bi sa lakoćom mogle pronaći smisao u svojoj svakodnevnoj rutini i uvesti neke novine u svoj život. Neke Vage bi se mogle posvetiti društvenom radu što bi im moglo omogućiti da pronađu smisao u svom životu. Škorpija: Iako je mnogo romantike u zraku, moraćete se odreći mnogo toga kako biste zadovoljili potrebe svog partnera. 

Ravnoteža između onoga što dajete i prostora koji držite samo za sebe je od suštinskog značaja za vas u ovom trenutku. Strijelac: Jako je teško pronaći svoje mjesto u svijetu čak i za vaš mudar i avanturistički duh. Mnogi strijelčevi će imti potrebu da se povežu sa svojim precima i saznaju više o svojoj porodici. 

Jarac: Mnogi Jarčevi se u zadnje vrijeme bore da ostanu prizemljeni i da se fokusiraju na sadašnjost. Budite razumniji i izbjegavajte da brinete o stvarima koje se još uvijek nisu ni dogodile. Vodolija: Jako je važno da shvatite da su vaše finansije ograničene i da biste trebate povesti malo računa o njima. 

Vodite računa o svojim troškovima i nemojte sebi dozvoliti da trošite više nego što možete zaraditi. Ribe: Mnoge Ribe nisu u stanju krenuti naprijed i ostaviti prošlost iza sebe. Mnogi će biti jako nostalgični i sentimentalni u ovom periodu što bi moglo imati veliki uticaj na njihovo raspoloženja.

Pokreće Blogger.