Nema tog što žena ne može - 6 načina da koristite žensku energiju u svoju korist

Dobro je poznato da se žene u svijetu bore za svoja prava. Ali ponekad, boreći se, žena zaboravi da je ona ustvari samo žena i da treba da uživa u svojoj ulozi. 


Posebno u vezama, žene treba da budu ženstvene da bi sve bilo kako treba. Kako biti ženstvena?  1. Ni slučajno nemojte kontrolisati svog partnera – niko od nas ne voli da ga bilo ko kontroliše. Isto je sa muškarcima u vezi. 

Oni ne vole da im bilo ko naređuje određene stvari, a posebno ako prelazite sve granice po tom pitanju. Ako on ne uradi nešto što ste željeli, vi postajete ljuti. Pokušajte se opustiti i uživati u ljubavi sa partnerom. Muškarac se sigurno neće ponašati tačno onako kako vi želite. 



2. Uživajte u zajedničkim trenucima – dozvolite sebi da sa partnerom svakodnevno uživate u zajedničkim trenucima. Ne misli se da budete zajedno po cijeli dan, ali u moru obaveza, nađite vremena i za njega, pa makar samo nekoliko minuta. Žene koje cijene zajedničke trenutke i koje se trude da ga provedu sa partnerom, muškarcima je to neodoljivo. 

3. Pokažite svoja osjećanja – nikada pred muškarcem nemojte kriti svoja osjećanja. To je osobina kukavica. Pokažite kada ste srećni, ali isto tako i kada ste tužni. Muškarac će biti svjestan da ste iskreni prema njemu, te će se i on tako ponašati. 



4. Budite svoji – nema potrebe da se pred muškarcem prikazujete onakvom kakve niste. Svi mi se nekada bojimo da se nećemo svidjeti nekome, pa glumimo da smo drugačiji, ali to nema smisla i opravdanja u dužim vezama. Muškarca privuče kada shvati da ste svoje i da se volite takve kakve jeste. 

5. Radite na samopouzdanju – samopouzdanje je odlika ženstvenosti. Nemojte se hvaliti, samopouzdanje izvire iz vašeg stava, ponašanja, riječi. Radite na tome i ne brinite da nećete privući muškarca.

Pokreće Blogger.