Kako se muškarac ponaša prema vama tako i misli o vama - 3 važne ljubavne lekcije

Da li se sjećate kada smo bili djeca, ako vas dječak povuče za kikice ili vas na neki način zadirkuje, time pokazuje da mu se sviđate. 


U odrasloj dobi stvari su potpuno drugačije. Ako vam muškarac nanosi bol ili stvara probleme, onda ga nije briga za vas. Žene ponekad odbijaju vjerovati u to, pa zaglave u lošoj vezi i duže nego što bi trebale. Više vjeruju u riječi muškarca nego u njegove postupke i način na koji se ponaša prema njima. 

Muškarac vas cijeni ako se prema vama ponaša sa poštovanjem Ako vas njegovi postupci bole, ako se osjećate beznačajno, onda se on loše odnosi prema vama. Ako se muškarac loše ponaša prema vama, onda ima loše mišljenje o vama. Ovo nije pokušaj sputavanja ili neka druga igra. 



Ako se loše ponaša prema vama, on vas onda jednostavno ne voli i ne poštuje. Nije važno da li vam svakodnevno govori šta osjeća prema vama, važni su njegovi postupci. Ako vas ne sluša, ako vas prekida dok pričate, ako vjeruje da je njegovo mišljenje važnije od vašeg, ako je bezobrazan prema vana, onda mu vi niste važni. 

Šta učiniti kada shvatite da njegovi postupci odražavaju njegov stav prema vama? 1. Ne zanemarujte to; Ne zatvarajte oči na njegovo loše ponašanje prema vama i nemojte misliti da će ono proći samo od sebe. Što više to trpite i prihvatate, njegovo ponašanje će biti gore. 



2. Ne odgovarajte lošim ponašanjem na njegovo loše ponašanje; To neće spasiti vašu vezu, samo će je učiniti nepodnošljivom. 3. Ako vam nešto ne odgovara, razgovarajte o tome; U početku on to može poricati, ali kada iznesete činjenice, neće im moći pobjeći. 

Morate odlučiti šta je najbolje za vas i ne odustati od toga. Zapamtite da vam ljudi uvijek kažu ono što trebate znati. Samo trebate slušati i posmatrati njihovo ponašanje.

Pokreće Blogger.