Emocionalno inteligentna žena uvijek dobije muškarca kakvog želi - 4 razloga zašto

Za žene je mnogo važno da budu emocionalno jake. Emocionalni problemi vas mogu mnogo unazaditi, odnosno, da ne živite život onako kako želite i pristajete na bilo šta. 


Emocionalno jaki ljudi većinom dobiju ono što zaslužuju. Dalje u tekstu pročitajte razloge zašto emocionalno jake žene ostvare ono što žele:  1. Tačno zna šta želi – ovo je najbolja osobnost emocionalno jake žene. Ona je tačno definisala šta joj je bitno u životu i odredila prioritete bez kojih ne želi da živi. 

Od nje nikada nećete čuti uopšteni odgovor, već tačno u detalj šta joj je potrebno i šta želi. Ona od partnera neće tražiti da samo bude srećna, već da želi da se osjeća voljeno u nekom trenutku, kako da provedu vrijeme, kako da se ponaša i slično. Takođe, odmah će mu reći ako joj se nešto ne sviđa u njegovom odnosu prema njoj. 



2. Trudi se da ostvari šta želi – ponekad osobe tačno znaju šta žele, ali ne mogu to ostvariti. Emocionalno jake žene pokušavaju na sve načine da ostvare svoje ciljeve. Ne trebate se zatvarati u sebe kada vam nešto smeta, niti prikrivati svoja osjećanja. 

Suština je da se zauzmete za sebe i svoja očekivanja. Otvoreno recite šta vam smeta i šta biste željeli.  3. Cijeni sebe – mnogo je bitno da žena zna da cijeni sebe u vezi. Uradiće sve što je potrebno za partnera, ali očekuje da se isto uradi i za nju. Ne dozvoljava da bude podcijenjena. 



Smatra da zaslužuje da bude voljena i poštovana. Ne dozvolite da dobijete manje nego što zaslužujete. Kontroliše svoje emocije – pojedine žene plaču i kukaju pri prvom neuspjehu. Pokušajte kontrolisati svoje emocije. Problemima pristupite odgovorno. Ne dozvolite emocijama da upravljaju vašim životom. 

4. Ne gubi vrijeme – da li ste nekada doživjeli pogrešnu vezu i na svaki način pokušali popraviti odnos? Milion puta je napravio istu grešku, a vi ste oprostili, jer ste se nadali da će se promijenti? Emocionalne jake žene to ne čine. Ako dožive problem, probaju ga riješiti jednom. 

Ako ne uspije, one odlaze. Ne žele gubiti vrijeme na nebitne osobe koje joj stvaraju probleme. Ona zna ako ostane duže u takvoj vezi, nema nikakvu budućnost, a to ne želi za sebe.

Pokreće Blogger.