Astro prognoza za Avgust: 3 znaka Zodijaka će pratiti velika sreća tokom ovog mjeseca

Avgust je zvanično stigao i rasplamsao plamen Lavove sezone. 


Kada se Sunce nalazi u znaku Lav ono tada sija najsjajnije i najhrabrije što je jedan od razloga zašto će avgust biti posebno povoljan i srećan period za neke od znakova Zodijaka. Avgust bi mogao dinijeti neka potpuno nova iskustva u ljubavni život pojedinih osoba. 

Sunce iz znaka Lava prelazi u znak Djevice 22. avgusta pa ćemo se u tom periodu fokusirati na samopoboljšanje i bolju organizaciju. Moraćemo odvojiti malo vremena da poradimo na našim vezama i odnosima ako želimo da oni budi skladni. Ovan: Okruživaće vas energija koja će biti jako pozitivna i strastvena. Ovog mjeseca Univerzum vas ohrabruje da oslobodite sve svoje kreativne instinkte. Svijet je vaše igralište, a vi se ponovo povezujete sa svojim unutrašnjim djetetom, dijelom sebe koji se samo želi zabaviti i stvoriti prekrasne uspomene. 

Nemojte prestajati da vjerujete u čuda jer su u ovom mjesecu čuda zaista moguća. Lav: Ovo je vaš mjesec i sada je vrijeme da zablistate. Ovog mjeseca sve što trebate učiniti je nastaviti biti svoji jer ste u tome najbolji. Vi jednostavno ne možete proći ne zapaženi kada se negdje pojavite. Kad nešto odlučite, vaše prirodno samopouzdanje vas vodi do vrha. Djevica: Venera i strastveni Mars će provesti avgust u vašem horoskopskom znaku izlivajući svoje snažne vibracije direktno na vas. Možda ćete se osjećati kao da se počastite nečim lijepim dok uživate u dodatnoj pažnji koju dobivate. 

Možda ćete se čak osjećati inspirirano naletom motivacije koji vas provlači, potičući vas da idete za svojim snovima.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.