Astro prognoza za Avgust: 3 znaka Zodijaka će pratiti velika sreća tokom ovog mjeseca

Avgust je zvanično stigao i rasplamsao plamen Lavove sezone. 


Kada se Sunce nalazi u znaku Lav ono tada sija najsjajnije i najhrabrije što je jedan od razloga zašto će avgust biti posebno povoljan i srećan period za neke od znakova Zodijaka. Avgust bi mogao dinijeti neka potpuno nova iskustva u ljubavni život pojedinih osoba. 

Sunce iz znaka Lava prelazi u znak Djevice 22. avgusta pa ćemo se u tom periodu fokusirati na samopoboljšanje i bolju organizaciju. Moraćemo odvojiti malo vremena da poradimo na našim vezama i odnosima ako želimo da oni budi skladni. 



Ovan: Okruživaće vas energija koja će biti jako pozitivna i strastvena. Ovog mjeseca Univerzum vas ohrabruje da oslobodite sve svoje kreativne instinkte. Svijet je vaše igralište, a vi se ponovo povezujete sa svojim unutrašnjim djetetom, dijelom sebe koji se samo želi zabaviti i stvoriti prekrasne uspomene. 

Nemojte prestajati da vjerujete u čuda jer su u ovom mjesecu čuda zaista moguća. Lav: Ovo je vaš mjesec i sada je vrijeme da zablistate. Ovog mjeseca sve što trebate učiniti je nastaviti biti svoji jer ste u tome najbolji. Vi jednostavno ne možete proći ne zapaženi kada se negdje pojavite. 



Kad nešto odlučite, vaše prirodno samopouzdanje vas vodi do vrha. Djevica: Venera i strastveni Mars će provesti avgust u vašem horoskopskom znaku izlivajući svoje snažne vibracije direktno na vas. Možda ćete se osjećati kao da se počastite nečim lijepim dok uživate u dodatnoj pažnji koju dobivate. 

Možda ćete se čak osjećati inspirirano naletom motivacije koji vas provlači, potičući vas da idete za svojim snovima.

Pokreće Blogger.