Skoro svako nađe srodnu dušu, ali ne i blizanački plamen - 8 stvari po kojima se razlikuju

Pronaći srodnu dušu nije uvijek lako. Iako možda volite istu muziku ili dijelite zajedničke strasti prema nečemu, nakon nekoliko mjeseci shvatite da osoba pored vas u stvari nije ono što vam je potrebno. 


Od mnogih veza koje imate u životu, možda će sve propasti osim jedne. Srodna duša nije jedina veza koja vas čeka. Veza sa blizanačkim plamenom jedna je od najčarobnijih duhovnih veza koju ćete imati u životu, ako budete imali sreće da je nađete. 

Ove dvije vrste ljubavi o kojima govorimo su jako slične na prvi pogled, ali se u mnogo čemu razlikuju. 1. Romantične veze; Srodna duša je svako ko čini da se osjećate sigurno i ko vam pomaže da postanete najbolja verzija sebe. Srodna duša je neko ko je toliko povezan sa vama da vam se čini kao da ga poznajete cijeli život i ne mora uvijek biti vaš romantični partner. 



To može biti blizak prijatelj ili neko iz vaše porodice. Blizanački plamen je formiran od jedne duše koja je podijeljena u dva tijela. Kada pronađete svoj blizanački plamen doživljavate jaku intimnu povezanost koju je teško doživjeti bilo gdje drugo. 

Niko od vaših članova porodice ne može biti vaš blizanački plamen upravo iz tog razloga. 2. Ne pronalaze svi blizanački plamen; Vaša srodna duša može doći u razmim oblicima. U obliku ljubavnika za kojeg mislite da ga poznajete cijeli život ili prijatelja kojeg poznajete cijeli život. 



U cijelom haosu pronalaženja srodne duše utješna činjenica je da svako od nas nađe svoju srodnu dušu. Vaš blizanački plamen je vaša druga polovina jer vas dvoje doslovno dijelite istu dušu. Veza sa blizanačkim plamenom je najdublja veza koju možete osjetiti i to je veza koju ne pronađe svako u životu. 

3. Kako se osjećamo pored srodne duše, a kako pored blizanačkog plamena; Vaša srodna duša će vam pružiti trenutni osjećaj ugodnosti, sigurnosti i imaćete onaj osjećaj kao da ste kod kuće. Otkrićete da sa ovom osobom imate dublju vezu nego sa drugima. 

Srodna duša će vam pružiti osjećaj da možete pored nje provesti ostatak života ugodno i srećno. Vaš blizanački plamen je ljubav koja je intenzivnija od svih ostalih koje ste ikada osjetili. To je bezuslovna ljubav koja će ispuniti duhovnu vezu zbog koje se osjećate dijelom jedne cjeline. 

4. Svrha srodne duše i blizanačkog plamena; Svrha veze srodnih duša je da vas dvoje pomognete jedno drugom da postanete najbolja verzija sebe. Sa druge strane sa blizanačkim plamenom ćete postići mnogo više od skladnog života. Ova veza ima sposobnost da vas oslobodi svih nesigurnosti i slabosti.

Kad doživite ljubav za koju ste mislili da nije moguća, viša svrha postaje veća od vas dvoje. Zatim krećete na put ka prosvjetljenju, pomažući svima oko sebe da postignu svoje ciljeve. 5. U životu možemo imati više srodnih duša; Za svakog od nas postoji više od jedne srodne duše i ako veza sa jednom srodnom dušom ne uspije, sa drugom će možda uspjeti. 

Kada je u pitanju blizanački plamen, njega sretnemo samo jednom u životu. Neki čak nikada i ne sretnu svoj blizanački plamen. 6. Da li ćete biti srećni do kraja života; Kao što je slučaj sa većinom veza, morat ćete se žrtvovati, prilagoditi, napraviti kompromis da biste mogli voljeti i biti voljeni. 

Problemi kroz koje vas dvoje prolazite morate rješavati zajedno ako želite da vaša veza traje. Ljubav i povezanost koju osjećate sa svojim blizanačkim plamenom može izgledati neodoljivo, ali ako se ne sretnete u pravo vrijeme, vaša veza neće potrajati. Jedino ako budete imali priliku da se ponovo spojite.

7. Prelazak sa srodne duše na vezu sa blizanačkim plamenom; Kad vas dvoje shvatite da ste naučili lekcije i da veza više nema svrhu, proći ćete kroz uobičajeni proces ozdravljenja od prekida . Biće teško, ali ćete na kraju proći od neprestane boli koja vas peče svaki dan, do olakšanja. 

U vezi sa dvostrukim plamenom često ćete se naći u u situaciji da igrate uloge progonitelja i trkača. Ove će se uloge mijenjati kako odnos prolazi kroz više faza. Čak i ako ste odlučili da su stvari gotove, čak i ako niste komunicirali godinama, veza blizanačkog plamena uvijek se ponovo poveže. 

8. Sličnosti između srodne duše i blizanačkog plamena; Srodne duše ne moraju uvijek biti slične. Često su to dvije sasvim različite osobe koje se snažno privlače. Kada je u pitanju veza sa blizanačkim plamenom, tu možemo primjetiti jako mnogo sličnosti između partnera. Osim stvari koje su im zajedničke i koje vole, blizanački plamenovi imaju jako slične karakterne osobine i karakter.

Pokreće Blogger.