Raskid se nikad ne dešava preko noći - 3 stvari sa kojima se trebamo suočiti na rastanku

Ne postoji osoba koja je odmah po rođenju upoznala ljubav svog života i živjela sa njom srećno zauvijek. 


Kada se rastajemo sa nekom osobom tada najbolje upoznamo sebe, steknemo iskustvo, pa čak postanemo i drugačija osoba. Upravo je rastanak pomogao mnogim ljudima da započnu bolji i srećniji život. Rastanak je jedan od normalnih životnih procesa. 

On je jedan životni korak koji svako od nas jednom iskusi. Ipak, jedna od najvažnijih stvari koju svako od nas treba napraviti je prihvatiti rastanak i suočiti se sa stvarima koje rastanak nosi sa sobom. 1. Zapamtite da niko nikoga ne ostavlja; Morate shvatiti da jednostavno više niste mogli nastaviti dalje zajedno i da je svako morao nastaviti svojim putem. 



I jedno i drugo savršeno razumijete da u vašoj vezi više nema sreće, samo što onaj ko odlazi preuzima svu odgovornost, dok drugi često pravi dramu i počinje histerisati. 2. Rastanak se nikad ne dešava preko noći; Razlozi za rastanak su se pojavili mnogo prije nego što se raskid desio, samo vi niste bili u stanju da ga vidite. 

Osjećanja vašeg partnera prema vama su davno nestala, samo je on ostao pored vas neko vrijeme u nadi da bi se stvari mogle popraviti ili vas nije želio povrijediti. 3. Svako od nas može voljeti, ali može i prestati voljeti; Ovo svako od nas mora da shvati i da se ponaša kao odrasla osoba. 



Morate nastaviti dalje sa životom. Vaš partner ili vi ste možda odlučili da vam je iz nekog razloga bolje pored nekog drugog. Svako od vas dvoje zaslužuje da bude srećan pa čak i ako to znači biti sa drugom osobom. Pravljenje drame i kukanje za nekim ko je otišao ga neće vratiti niti će usrećiti ni vas ni njega.

Naučite biti srećni čak i sami kako biste u budućnosti mogli pronaći osobu koja će vas voljeti onakve kakvi jeste i pored koje ćete provesti svoj život.

Pokreće Blogger.