Detaljan mjesečni horoskop za Avgust - Šta bi mogli očekivati Lavovi i Djevice

Detaljna mjesečna astro prognoza za osobe rođene u znaku Lava i Djevice. 


Lav: Pokušajte malo da ograničite svoje želje i pričekajte da stvari počnu da se dešavaju same od sebe. Trebali biste biti iskreniji sa svojim voljenima i dijeliti svoja osjećanja. Poslije 20. avgusta dolazi jako povljan period za neke nove ideje i ljubavne veze. 

KARIJERA: Ovo bi mogao biti jako povoljan period za rast u krijeri. Atmosfera na radnom mjestu će biti jako dobra i dobićete potpunu kontrolu radnih kolega i nadređenih. Možete očekivati da budete nagrađeni za svoj trud.



FINANSIJE: Neki pripadnici ovog znaka bi mogli imati finansijskih poteškoća te će morati povući svoju ušteđevinu kako bi uspjeli pregurati mjesec. Zbog manjka novca će vam biti jako teško započeti neke nove projekte koje ste planirali. 

ZDRAVLJE: U avgustu će vaše zdravlje biti jako povoljno i možete očekivati da ćete pregurati mjesec bez većih tegoba. Bez obzira koliko dobro bilo vaše zdravlje, nastavite sa zdravom ishranom i vježbanjem. OBRAZOVANJE: Zvjezdani aspekti neće biti povoljni zbog čega vam učenje neće biti lako. 



Studenti naprednog obrazovanja i studenti trgovine će imati problema sa svojim nastavnim planom i programom. Situacija neće biti povoljna. PUTOVANJE: Ovo će biti jako povoljan period za putovanja, kako poslovna tako i privatna. Oni pripadnici ovog znaka koji planiraju putovanje sa partnerom bi mogli imati lijepo i nezaboravno putovanje. 

Djevica: Pokažite da imate vjeru u ljude i nemojte sumnjati u sve one koji vas okružuju. Položaj planeta će biti jako povoljan za započinjanje novih projekata. Ako budete imali više povjerenja u svog partnera moći ćete značajno poboljšati svoju vezu. 

KARIJERA: Kada je u pitanju vaša karijera izgledi nisu baš najbolji. Uticaji planeta neće biti povoljni pa biste mogli uložiti previše truda koji neće biti primjećen i nagrađen. Odnosi sa radnim kolegana neće biti povoljni što bi vam moglo otežati napredovanje u karijeri. 

Pokušajte da usavršite svoje vještine i talente kako biste mogli nastaviti dalje i graditi svoju karijeru. FINANSIJE: Uticaji planeta neće biti povoljni i neće vam biti od velike koristi kada su u pitanju vaše finansije. Budite oprezni kako mjesec ne biste završili u minusu. 

ZDRAVLJE: Neki pripadnic ovog znaka bi mogli imati ozbiljnih zdravstvenih tegoba. Nivo stresa bi mogao porasti zbog prekomjernog rada, a on će biti uzrok svih ostalih tegoba koje vas budu pratile u ovom mjesecu. Pokušajte promjeniti svoje radne navike i organizovati vrijeme kako biste smanjili rizik od pojave težih tegoba. 

 OBRAZOVANJE: Prognoze neće biti povoljne za studente i one koji budu radili na usavršavanju. Vaše mentalne sposobnosti bi mogle biti smanjene što će imati negativan uticaj na koncentraciju. PUTOVANJE: Neki priadnici ovog znaka bi mogli imati jako povoljna poslovna putovanja. Biće tu malo posla malo zabave. Sve u svemu lijepo ćete se provesti i steći neke kontakte koji bi vam mogli biti od pomoći u poslu.

Pokreće Blogger.