Muškarci bježe od žena koje trče za njima - Pametne žene ih osvajaju uz pomoć 6 taktika

Nije važno da li se poznajete od nedavno ili ste već u vezi ovi savjeti bi vam mogli dobro doći u svakom slučaju. 


Obično žena kada se zaljubi ona muškarcu posvećuje svo svoje slobodno vrijeme, ali kako ga natjerati da se i on ponaša na isti način? Ovih nekoliko savjeta koje ćemo nabrojati u nastavku bi vam mogli biti od koristi. 1. Ne trči za njim; Sigurno ste već čuli i znate da muškarci ne vole kada ih se na nešto tjera i požuruje.  Od takviš žena muškarci bježe bježe.

Muškarac voli kada on vodi glavnu riječ, želi biti glavni i sve kontrolisati. Muškarac želi da osvaja, a ne obrnuto. Muškarcu morate pokazati koliko vrijedite i da nećete trčati za njim. Pokažite da imate život izvan veze i da možete raditi šta želite. 



2. Pokažite da niste samo lijepi; Ljepota će samo na kratko zadržati muškarca u vašoj blizini, zato mu morate pokazati svoju inteligenciju. Govorite mu o svom poslu, svojim hobijima, postavljajte mu pitanja i zamolite ga da vam govori o stvarima koje on voli raditi. 

Vaša spremnost da naučine neke nove stvari od njega će mu osim vaše radoznalosti pokazati i vapu inteligenciju. 3. Odustanite od svađe; Ne svađajte se sa njim zbog sitnica. Pa šta ako je zaboravio vašu omiljenu boju, ili je ostavio peškir na pogrešno mjesto, zašto se svađati zbog toga?



Muškarcima dosade svađe i dizanje buke ono ničega. 4. Ne pretvarajte se da ste neko ko niste; Često smo, naročito na početku veze, skloni pokazivati samo one svoje najbolje osobine, ipak, ne smijete se pretvarati da ste nešto što niste. Muškarca možete osvojiti samo kada ste stvarni. 

5. Flertujte; Ne trebate biti očajni i nametljivi, ali sa vremena na vrijeme flertujte sa svojim muškarcim. 6. Budite tu kad ste mu potrebni; Uvijek je važno da svom muškarcu budete podrška onda kada mu je vaša podrška potrebna. Slušajte ga pažljivo i pokažite zanimanje za ono šta ga muči.

Pokreće Blogger.