Retrogradni Pluton do 09.10. - 3 znaka Zodijaka mogu očekivati velike promjene

Planeta Pluton je započela svoje retrogradno kretanje 27. aprila i ostaće u toj fazi sve do 09. oktobra. 


U ovom periodu ćemo moći dublje zaroniti u svoje misli i emocije te otkriti neke stvari koje su duboko skrivene u nama. Pluton će nam pružiti šansu da postavimo sebi neka pitanja i istražimo sebe na način na koji nismo mogli do sada. 

Snaga promjene se nalazi u nama, a Pluton u svojoj retrogradnoj fazi će nam pomoći da to otkrijemo te će nas dovesti do novih saznanja o nama samima. Na tri znaka Zodijaka retrogradni Pluton će imati jako povoljan uticaj. Otkrijte da li ste jedan od njih. 



Lav: U ovom periodu Lavovi će dobro napredovati i usavršiti svoje vještine. Ovo će biti period u kome biste mogli preći sve svoje granice i uraditi stvari za koje nikada niste mislili da možete uraditi. Biće ovo period pun dobrih iskustava koji će vas naučiti neke jako važne lekcije. 

Posebno biste dobro mogli napredovati u karijeri, a svaku prepreku koja vam se nađe na putu ćete iskoristiti da iz nje nešto naučite. Strijelac: Retrogradni Pluton će vas podstaknuti da ispitate sebe, riješite se svega onog negativnog što vam više ne donosi radost u život. 



U ovom periodu biste posebnu pažnju trebali posvetiti finansijama, njihovoj sigurnosti i stabilnosti. Retrogradni Pluton će vam pomoći da vidite stvari koje su vas do sada sputavale i pomoći vam da ih se riješite. Mudro radite ono što radite i donosite ispravne odluke. 

Ribe: U ovom periodu ćete najviše biti fokusirani na vaše snove i planove za budućnost. Ovo će biti jako povoljan period za vas pa bi bilo dobro da ga iskoristite maksimalno. Izazovi i prepreke koje bi se mogle pojaviti na vašem putu su tu samo da vas podstaknu da se više trudite i da naučite kontrolisati strati.

Ono o čemu trenutno sanjate ne tiče se samo vas već i nekih vama jako dragih ljudi. U ovom periodu ćete širiti ljubav i suosjećanje koje će vam biti vraćeno u istoj mjeri.

Pokreće Blogger.