Nije bio vjeran meni, neće ni tebi vjeruj mi - Istina koju bih željela da ljubavnica mog muža zna

Već neko vrijeme želim napisati ovo ljubavnici svog muža, tačnije bivšeg muža. 


Mnogo puta sam u glavi obavila razgovor sa njom, kada bismo se slučajno srele. Poznavala sam je i prije nego što je moj suprug započeo aferu sa njom, ponekad bismo i razmijenile koju riječ kada bismo se našle u istom društvu. 

Sada kada sam se napokon pomirila sa cijelom situacijom mogu izraziti svoja osjećanja i reći ono što mislim. Evo šta bih željele da zna. 1. Hvala ti što si bila uzrok mog razvoda; Iskreno, hvala ti od srca. Da nisam saznala za vašu vezu i da lje bih bila u nesrećnom braku bez ljubavi. 



Možda nikada ne bih pronašla takvu sreću u svom poslu, u novom muškarcu kojeg imam u svom životu i u svom životu koji živim sada.Na neki način si doprinjela mnogim lijepim stvarima u mom životu. 2. Žao mi je ako se prema tebi ponaša onako kako se ponašao prema meni; Nadam se da si dobila ono najbolje od njega jer ja nisam. 

Ako se i prema tebi ponaša na isti način kao što se ponašao prema meni onda zaista suosjećam sa tobom. 3. Znaj da zaslužuješ najbolje; Činiš se kao jako pametna djevojka sa puno potencijala. Čini mi se da si još uvijek u potrazi za sobom zato želim da znaš da zaslužuješ više, mnogo više. 



On nije neko ko može u potpunosti da se preda u vezi. Nije mogao sa mnom, neće ni sa tobom vjeruj mi. 4. Žene bi trebale podržavati jedna drugu; Iako sam ti zahvalna, smatram da je jako loše to što si uradila. Upustiti se u vezu sa tuđim muškarcem je nemoralno. 

Danas je jako teško izgraditi vezu naročito ako ti se druga žena petlja u nju. Voljela bih da to više ne radiš, a nadam se da ni tebi to niko neće uraditi. Žene treba da se podržavaju, a ne da prave smicalice jedna drugoj. 5. Uvijek imaš izbor; Jednom si mi rekla da si pokušala prekinuti sa njim, ali da nisi mogla. Uvijek postoji izbor. 

Uvijek možeš donijeti odluku, ti si odabrala da budeš sa oženjenim muškarcem. Sada treba da shvatiš koje su posljedice tvog izbora i budeš odgovorna za svoje postupke. Nadam se da ćeš u budućnosti donositi bolje odluke i razmišljati o tome kako one utiču na druge ljude.

Pokreće Blogger.