Detaljan sedmični horoskop od 10.05. do 16.05. - Sreća bi mogla pratiti Blizance, Djevice i Vage

Sreća bi mogla pratiti Blizance, Djevice i Vage


Ovan: Ovnovi će se u ovoj sedmivci moći povezati sa sobom na jedno višem nivou. Bićete jako dobro organizovani i moći ćete bez većih problema obavljati sve svoje obaveze. U prvoj polovini sedmice ćete ipak morati biti malo oprezniji kada je u pitanju vaša karijera i posao sa kojim se bavite, ali će druga polovina sedmice biti povoljnija i moćićete da se opustite.

Oni koji vode privatni posao će možda biti malo razočarani jer se stvari neće odvijati onako kako su planirali. U toku sedmice je moguće da se pojave glavobolje koje će biti uzrokovane stresom. Bik: Bikovi bi u ovoj sedmici mogli ispraviti neke greške koje su napravili u prethodnom periodu.



Posvetićete se svojim ciljevima koje niste uspjeli postići u prošlosti. Ovo će biti jako povoljan period za one Bikove koji žele uložiti svoj novac u nekretnine. Takođe, ovo će biti jako povoljna sedmica za finansije, a mogli biste ostvariti i povećanje svojih prihoda. 

Nemojte dozvoliti da vam ništa pokvari vaše dobro raspoloženje i da vas spriječi da uživate u vikendu koji dolazi. Blizanci: Ako razmišljate o tome da započnete nešto novo, moderno, ovo je pravo vrijeme za početak, ali dobro je vrijeme za planiranje budućnosti. 



Što se tiče vaše karijere, u ovoj sedmici biste mogli ostvariti značajan napredak. Kada je ljubav u pitanju trebali biste svom partneru da ti malo vremena i prostira te biti malo razumniji prema potrebama svom gartnera. Veše zdravlje će biti jako dobro u ovoj sedmici, samo povedite više računa o alerijama ako ih imate. 

Rak: Rakovi bi u ovoj sedmici mogli imati poteškoće u komunikaciji sa ljudima,a sve to bi moglo uticati na njihov duševni mir. Kako se sedmica bude bližila kraju stvari će se popravljati. Kada je u pitanju vaš profesionalni život, u ovoj sedmici ne biste trebali povlačiti nikakve riskantne poteze, ali ipak možete ulagati u one kratkoročne projekte. 

Ovo će biti jako povoljan period za one Rakove koji se bave humanitarnim radom. Lav: Ovo će biti jako povoljan period za osobe rođene u znaku Lava. Mnogi pripadnici ovog znaka bi mogli dobiti neke jako lijepe vijesti koje će imati veliki uticaj na razvoj njihove karijere. 

U ovoj sedmici ćete biti u mogućnosti vratiti novac koji ste u prethodnom periodu izgubili ili posudili. Ovo ipak neće biti povoljan period za vaš ljubavni život koji će ptolaziti kroz teško razdoblje. Djevica: Vaša dobra komunikacija i vještine pregovaranje će privući osobe koje bi mogle imatijako povoljan uticaj na vašu karijeru. 

Početkom sedmice biste mogli biti pomalo zbunjeni i izgubljeni, ali to neće dugo trajati i sve bi se veoma brzo moglo vratiti u normalu. U drugoj polovini sedmice vidjet ćete i kako vaš ljubavni život cvjeta kao nikada prije. Što se tiče vašeg zdravlje osjećaćete se jak dobro , ali se čuvajte uticaja negativne energije neih ljudi. 

Vaga: Dobra vremena kojima ste se radovali napokon su se pojavila. Slušajte svoj unutrašnji glas koji će vam biti od velike koristi u donošenju nekih jako važnih odluka. Možda ćete morati potražiti mišljenje nekih ljudi sa kojima niste u najboljim odnosima, ali će vam njihovo mišljenje biti od velike koristi. Mogli biste pretrpjeti manji novčani gubitak, ali ništa od čega se nećete moći brzo oporaviti.

Ovo će biti jako povoljna sedmica za učenje novih stvari i sticanje novih vještina. Škorpija: Ovo će biti sedmica u kojoj bi osobe rođene u znaku Škorpije mogli doživjeti jako živopisna iskustva. Zato bi bilo dobro da maksimalno iskoristite sve svoje mogućnosti i prilike.

Ipak, budite oprezni kada su u pitanju vaše finansije kako ne biste upali u finansijsku krizu. U ovoj sedmici bi bilo dobro da vodite računa kako trošite svoj novac i izbjegavate da ga posuđujete ljudima za koje niste sigurni da će vam vratiti novac. 

Strijelac: Bilo bi dobro da u ovoj sedmici izbjefagate bilo kakve teške vježbe i fiizički napor. Trudite se da ne donosite nikakve ishitrene odluke u ovoj sedmici i dobro zazmislite o svakom potezu koji planirate napraviti. Vodite računa ako budete potpisivali neke važne dokumente i dobro ih pročitajte prije nego što ih potpišete. 

Vaše nestrpljenje bi vas moglo spriječiti da napravite dobre izbore, zato pokušajte ostati smireni. Jarac: Za Jarčeve će ovo biti jako uzbudljiva sedmica puna raznih događaja. Biće ovo jako povoljan period za sklapanje novih poznanstava i poslovnih partnerstava. 

Nemojte da se ustručavate da iznesete svoje ideje i pokažete svoje planove jer samo ako ih kažete one će doći do pravih ljudi. Sredina sedmice će biti veoma povoljna za ulaganja. Trudite se da provodite što više vremena u prirodi i na svježem zraku. 

To ne samo da će vam pomoći da se opustite već će biti jako korisno za vaše zdravlje. Vodolija: Neki pripadnici ovog znaka bi mogli u ovoj sedmici promijeniti neke svoje stavove i način razmišljanja prema nekim stvarima. 

Pokušaćete pronaći drugi način da ostvarite neke svoje ciljeve pa ćete morati promijeniti ugao gledanja i pogledati stvari iz druge perspektive. Kada je ljubav u pitanju, provešćete jako lijepo i kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom. 

Biće ovo dobar period ako budete željeli razgovarati o nekim ozbiljnim stvarima koje se tiču veše veze. Ribe: U ovoj sedmici ćete imatidovoljno vremena da razmislite o nekim stvarima koje vas muče već neko vrijeme, a koje ste uvijek stavljali po strani. U vašoj karijeri bi se mogle desiti neke promjene koje bi mogle biti veom povoljne za vas. 

Jako je važno da iskoristite svoje organizacione sposobnosti kako biste stigli sve obaveze završiti na vrijeme. Posvetite se svojoj porodici i prijateljima i provedite sa njima vikend. U ovoj sedmici bi bilo dobro da se posvetite prihvatanju nekih zdravih navika i povedete računa o fizičkoj aktivnosti.

Pokreće Blogger.