Sramimo ih se a nismo svjesne koliko su privlačni - 5 ženskih nedostataka koji se sviđaju muškarcima

Svi smo mi različiti i nikada ne možemo generalno govoriti šta se nekome sviđa i šta je nekome privlačno, ali možemo govoriti o onome šta je većini muškaraca privlačno. 


U ovom članku ćemo se osvrnuti na neke nedostatke koji su vezani za fizički izgled žena kojih se većina žena srami, a mnogim muškarcima su ti njihovi mali nedostaci veoma privlačni. 1. Mali stomačić; Većina muškaraca se složila da im je mali trbuščić kod žena privlačniji nego potpuno ravan stomak. 

Govorimo o onom malom, jedva primjetnom stomačiću, a ne o suvišnim masnim naslagama na stomaku. Iako se mnoge žene srame svog malog stomačića, muškarcima je jako simpatičan i privlačan. 2. Prirodna kosa; U današnje vrijeme žene se podvrgavaju raznim tretmanima bojenja i uređivanja kose kako bi izgledale ljepše i privlačnije. 



Ipak, muškarci vole prirodnu kosu kod žene, bez oblikovanja i uljepšavanja. Važno im je da je čista i uredna. 3. Pjege; Pjege su ono što mnoge žene muče i što mnoge od njih žele sakriti, ali muškarcima je ova neobičnost kod žena jako zanimljiva. 

Ako je žena lijepa i njegovana pjegice će samo dopuniti njen izgled i dati joj originalnost. 4. Prirodna ljepota; Velika većina muškaraca smatra da su žene koje se mali šminkaju ili se ne šminkaju uopšte, mnogo privlačnije. Nisu svima privlačne vještačke trepavice, nokti ili ogromna količina šminke na licu. 



5. Nizak rast; Mnoge djevojke pate jer su niske i željele bi da su bar malo više nego što jesu. Mnogim muškarcima visoke djevojke nisu posebno privlačne i više pažnje obraćaju na žene nižeg rasta. Neki smatraju da su niske žene ženstvene i sofisticirane.

Pokreće Blogger.