Detaljan sedmični horoskop od 05.04. do 11.04. - Sreća bi mogla pratiti Rakove, Lavove i Jarčeve

Sreća bi mogla pratiti Rakove, Lavove i Jarčeve 


Ovan: Ove sedmice ćete biti u mogućnosti da poboljšate svoje samopouzdanje i povećate nivo svoje energije. Ipak, nemojte trošiti svoju energiju na nepotrebne stavri. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli ostvariti jako lijepu zaradu u ovom periodu. 

Pratiće vas sreća i blagostanje u poslu, ali budite oprezni i posvetite pažnju svojim finansijama. U ovoj sedmici ćete uspijeti da održite porodični mir ako se budete trudili da ne namećete drugima svoje odluke, već da zajedno sa svojim partnerom donesete sve važne odluke koje se tiču vašeg zajedničkog života. 



Moguće je da u ovom periodu nećete biti u stanju da održite sva obećanja koja budete dali, zato se trudite da ne obećavate mnogo. Bik: Bikovi bi u ovom periodu mogli zaraditi jako lijepu sumu novca, ali će vam biti teško da uštedite novac zbog nekih neočekivanih troškova koji se mogu pojaviti u vašem domaćinstvu. 

Postoji mogućnost da se sa nekim članovima svoje porodice nećete najbolje slagati u ovom periodu, pa bi vaš porodični mir mogao biti narušen. Izbjegavajte da se miješate u tuđe poslove kako ne biste bili upleteni u svađe koje vam ne trebaju. 



Ipak, sreća bi vas mogla pratiti na polju karijere koja bi u ovom periodu mogla krenuti uzlaznom putanjom. Blizanci: U ovoj sedmici neki Blizanci bi mogli pretrpjeti neke zdravstvene probleme koji bi ih mogli sprječavati u obavljanju nekih stvari koje bi trebali obaviti. 

Podrška prijatelja i porodice u ovom periodu neće izostati, a najveća podrška će vam biti vaš partner koji će preuzeti sve vaše obaveze dok se u potpunosti ne oporavite. Ipak ćete zahvaljujući svom trudu moći ostvariti lijep napredak u karijeri. Važno je da ostanete fokusirani i vrijedno radite. 

Rak: U ovom periodu razumijevanje i podrška porodice i prijatelja će vam biti od velikog značaja. Ništa vam neće ići od ruke i svađaćete se sa drugima čak i oko najmanjih sitnica i beskorisnih stvari. Vaš negativni stav bi mogao naštetiti vašoj reputaciji i otežati vam napredak u karijeri koji željno isčekujete. Ovaj period će ipak biti povoljan za one Rakove koji studiraju i koji stiču nova znanja.

Bićete u stanju da razumijete svaku temu o kojoj budete razgovarali i da donosite povoljne odluke za svoju budućnost. Lav: U ovom perodu biste trebali izbjegavati bilo kakvu vrstu dugotrajnih ulaganja jer bi se moglo uspostaviti da neće biti dobra. 

Trudite se da razmisliti uvijek prije nego što donesete neku važnu odluku kada je novac u pitanju. Ova sedmica će biti povoljna kada je u pitanju vaš privatni život u kome će vladati mir i hatmonija. Nemojte da pokvarite dobro raspoloženje time što ćete se raspravljati sa njim ai ljutiti se zbog sitnica. 

Iskoristite ovaj period da malo udovoljite sebi i zadovoljite neke svoje potrebe. Djevica: Ako ste se u zadnje vrijeme suočavali sa nekim problemima sa novcem, ovo je priodu u kome ćete donekle moći riješiti ovaj problem. To će vam pomoći da se malo opustite i ne razmišljate o problemima već da se posvetite vašoj porodici kojoj je potrebna vaša pažnja. 

Na poslu bi moglo doći do nekih malih nesporazuma koji bi mogli uzrokovati svađe sa radnim kolegama, ali ako uspijete na vrijeme da shvatite gdje ste pogriješili, moći ćete da izgladite stvari. Vaga: U vašem životu bi se mogli pojaviti neki novi ljudi koji bi mogli unijeti neke nove ideje i mogućnosti u posao kojim se bavite. 

Oni će vam pomoći da stvari sagledate iz drugog ugla i vidite jednu sasvim drugačiju sliku. Uprkos problemima koji bi se mogli javiti, pronaći ćete izlaz i svake situacije u kojoj se nađete i izbjeći gubitke. Ovaj će vam priod donijeti materijalni prosperitet. 

Možete putovati i posjetiti svoju rodbinu, ali budite oprezni za volanom. Ovo je vrlo analitično vrijeme za vas. Planirajte svoje vrijeme u skladu sa prioritetima. Neko bi vas mogao iznenaditi vijestima o sretnom događaju vezanom za vaš lični život. Budite odgovorni, posebno sada. 

Škorpija: U ovom periodu biste trebali biti odgovorniji prema svojim obavezama i truditi se da ih rješavate na vrijeme ako želite ostvariti uspijeh kako u karijeri tako i u privatnom životu. Pokušajte da ne komplikujete i da sebi maksimalno olakšate neke stvari. 

Budite suzdržani kada su u pitanju vaša osjećanja i trudite se da sa svima razgovarate mirnim tonom. Sami ste sebi postavili neke ciljeve koje želite uspjeti, a koji bi se neočekivano brzo mogli ostvariti. Ipak, razmislite o nekim svojim postupcima kako biste izbjegli razočarenja. 

Strijelac: Nemojte da se opterećujete nepotrebnim detaljima i budite mirni u komunikaciji sa drugima. Na taj način biste mogli da riješine mnoge probleme koji bi vas mogli mučiti u ovom periodu. Trudite se da uvijek budete pozitivni i da unesete dobru atmosferu u vašu porodicu. 

U ovom periodu biste mogli dobiti jednu jako lijepu ponudu koja bi vam mogla garantovati lijepu zaradu. Takođe, mići ćete napraviti neke jako lijepe promjene koje bi mogle uticati na vašu budućnost. Nemojte odbijati tuđu pomoć. Jarac: Nemojte da se petljate u stvari koje ne znate i zadržite mišljenje za sebe onda kada nemate dovoljno znanja o nečemu. 

Bolje bi bilo da pitate kada nešto ne znate nekogo da dajete svoje mišljenj i ispadnete glupi. Pokušajte da se aktivirate i počnete da rješavate neke zadatke koje planirate već neko vrijeme a koje ste odlagali bez nekog posebnog razloga. Neke nove informacije koje budete čuli će vas natjerati da preispitate svoje postupke i promijenite svoj način života. 

Vodolija: Ako budete ispravno postupali prema ljudima oko sebe moći ćete izbjeći probleme i steći njihovo povjerenje. Započnite sedmicu pozitivnim stavim i sa optimizmom i nemojte kriti svoja osjećanja. Trudite se da budete strpljiviji kako u poslu tako i u privatnom životu i nemojte nigdje da žurite. 

Uprkos nekim tenzijama koje će se pojaviti na poslu, moći ćete bez problema da rješavate sve svoje zadatke i obaveze, pa čak i da ostvarite neki novčani bonus. Pokušajte da preispitate neke svoje postupke iz prošlosti i da se izvinite ako je to potrebno. 

Ribe: Mnoge ribe bi zbog nepažnje mogle zakomplikovati odnos sa svojim ljubavnim partnerom u ovoj sedmici, zato bi bilo dobro da budete posebno oprezni. Imajte na umu da su, generalno, vaši međuljudski odnosi ključ za vaš uspijeh. Nemojte misliti da možete postići uspijeh bez truda, zato zasučite rukave. 

Nemojte se opterećavati sa nekim sastancima i razgovorima iz prošlosti jer bi vam oni mogli donijeti samo glavobolju i nepotrebno nerviranje. Ovo neće biti povoljan period za putovanja, zato bi bilo dobro da se suzdržite od njih i da putujete samo ukoliko je to neophodno.

Pokreće Blogger.