04.04. poseban datum za ispunjenje želja - Iskoristite magični niz 4-4

Prema numerologiji 04. april će biti najsrećniji dan u mjesecu. 


Broj 4 u numerologiji označava stabilnost i čvrstoću, a 04. aprila čemo doživjeti dvostruku dozu ove energije koja će biti u  savršenom skladu sa astrološkim zbivanjima dana, kao i sa duhovnim značajem datuma. Kad je riječ o stvaranju života koji želimo, osobine broja četiri mogu nam pomoći da nađemo oslonac i izgradimo čvrstu osnovu pomoću koje se naši snovi mogu ostvariti. 

Kada u svom životu imamo čvrste temelje u kojima možemo stajati, u stanju smo stvoriti nešto trajno i smisleno. Budući da numerološka magija ovog datuma udvostručuje frekvenciju broja četiri , imaćemo još više njegove moćne i prizemne energije za usklađivanje. 



Pored toga, datum će nam takođe pomoći da iskoristimo univerzalno sretnu frekvenciju broja osam . To je zato što je 4 + 4 = 8, a osam je broj manifestacije energije, karme, obrazaca i moći. Mjesec će provesti cijeli april u znaku Jarca i savršeno će se podudarati sa numerološkom vibracijom dana. 

Kao kardinalni zemaljski znak Zodijaka energija Jarca nas prožima snažnim osjećajem discipline i odgovornosti, baš kao i broj četiri u numerologiji, pa će nam mjesec ovdje pomoći da se na kosmički način prilagodimo ovoj frekvenciji. 



Najbolji način da iskoristite magiju numerološkog niza 4-4 je da budetemo temeljniji i jasniji u onome što želimo da ostvarimo u svom životu. Držite se čvrsto svojih uvjerenja, riješite se svega onoga što vas koči i zamislite nove želje. 

Ovo je takođe odličan dan za provođenje dana u prirodi te za bavljenje jogom i meditacijom. Vodite računa da zaštitite svoju energiju 4. aprila i vježbajte postavljanje ispravnih granica dok stupate u kontakt sa svojim osnovnim željama.

Pokreće Blogger.