Sa Strijelcem imaju mnogo zajedničkih stvari - Kako se slažu znakovi Zodijaka sa Blizancima

Blizanci su treći znak Zodijaka. Oni su veoma komunikativni i lako stupaju u kontakt sa bilo kim.


Blizanci imaju veliku potrebu za promjenama i informacijama, za njih je razumijevanje misli i ideja kao vazduh koji dišu. Blizanac i Ovan: Kada se pripadnici ova dva znaka upuste u vezu, njima sigurno neće biti dosadno. I jedno i drugo vole razmjenjivati mišljenja, a Blizanci su pomalo skloni i ogovaranju. 

Oba pripadnika ovih znakova imaju ljubav prema avanturama i dinamičnom životu. Iako Ovan voli da dominira i uvijek će težiti ka tome, Blizanac je dovoljn o mudar da mu se suprstavi bez da pravi veliku dramu. Blizanci i Bik: Blizancima može zasmetati Bikova sporost i posesivnost, Bik se sa druge strane neć lako nositi sa Blizančevom promjenljivom prirodom. 



Iako bi Bik mogao na početku biti zadivljen Blizančevom strašću, nihova veza neće dugo trajati i neće imati lijepu budućnost. Blizanci i Blizanci: Iako su osobe koje su rođene u znaku Blizanaca veoma komunikativne, imaju mnogo prijatelja, šarmantni su i svestrani, kada se spoje dvije osobe rođene u ovom znaku one mogu biti emocionaln o veoma nestabilne. 

Njihova veza, koja na početku može jako dobro funkcionisati, može se i srušiti kao da nikada nije ni postojala. Blizanci i Rak: Blizanci su mnogo aktivniji od Rakova koji traže svoji mirno skrovište i ustaljen životni ritam. Blizancima se ponekad može činiti da ih Rak sputava i pokušava da ih zarobi.



Osobe rođene u ova dva znaka mnogo bolje funkcionišu kao prijatelji jer se na tom nivou mogu mnogo bolje razumjeti nego kada su u ljubavnoj vezi. Blizanci i Lav: Osobe rođene u ova dva znaka čine jedan jako lijep i dinamičan par. 

Jedno drugome su jako zanimljivi i svaki problem koji se nađe između njih jako lako rješavaju. Veoma su iskreni i otvoreni jedno prema drugome i jako dobro se slažu. Blizanci i Djevica: Veza između Blizanaca i Djevice nema budućnosti. 

Male su šanse da ova dva znaka uspiju zajedno. Djevica voli red i mir, a Blizanci žude za promjenama. Oboje su veoma radoznali i intelektualni i ako njihova ljubavna veza ne uspije oni će ipak ostati u prijateljskim odnosima koji bi mogli trajati duže nego njihova ljubavna veza. 

Blizanci i Vaga: Sa osobama rođenim u znaku Vage Blizanci mogu imati jednu jako lijepu i skladnu vezu. Ova dva znaka se međusobno dopunjuju na mnogim nivoima i jako dobro se razumiju. Kada se udruže ova dva znaka ne postoji prepreka koju oni zajedno ne mogu da prevaziđu i n pobijede. 

Blizanci bi sa Vagama mogli uživati u jednoj jakoj povezanosti i skladnoj vezi. Blizanci i Škorpija: Osobe rođene u ova dva znaka imaju dva jako različita karatketa i njihova veza može biti srećna ali samo na kratko. Škorpije su tajnovite, ali ujedno i tvrdoglave i suzdržane. 

Blizanci su radoznali i promjenljivi. Škorpijama će biti veoma teško da se nose sa Blizančevom promjenljivom prirodom. Blizanci i Strijelac: Iako se na prvu ne čini tako, Blitanci i Strijelčevi imaju mnogo toga zajedničkog. Oboje vole slobodu, međusobno se nadahnjuju i dopunjuju. 

U svakoj životnoj situaciji ova dva znaka se mogu osloniti jedno na drugo. Ono što je jako važno kako bi njihova veza uspjela, jeste da oboje malo popuste i pretsnu tjerati svoju pravdu i želju da uvijek budu u pravu. Blizanci i Jarac: Veza između ova dva znaka u isto vrijeme može biti očaravajuća i neizvjesna.

Osebe rođene u znaku Jarca se uvijek fokusiraju na rješavanje svih svojih obaveza, dok Blizanci imaju mirniju narav. Zbog toga im može b iti teško da se prilagode jedno drugome, ali ako to uspiju oni mogu mnogo međusobno da se dopunjuju. 

Njima je ljubav jako važna i kada se zaljube spremni su učiniti sve da njihiva veza opstane. Blizanci i Vodolija: Veza između ova dva znaka može ličiti na tinejdžersku ljubav. Jedno drugo nadahnjuju i ohrabruju što je jedan veliki plus u njihovoj vezi. 

Ova dva znaka imaju mnogo zajedničkih stvari i oboje vole eksperimentisati i isprobavati nove stvari. Ipak, jednom kada osjete zasićenost njihova veza će se završiti i svak od njih će krenuti svojim pute. Blizanci i Ribe: Ribe su emotivni vodeni znak, dok su Blizanci intelektualni vazdušni znak. 

Blizančeva pristupačnost i dobar smisao za humor je nešto što privlači Ribe, a Blizance privlači Ribina tajanstvenost. Ipak, Blizancima mogu zasmetati Ribina osjetljivost i maštovitost. Oni žele da se zabave i da krenu dalje, a Ribe traže ljubav i mirnu luku. Veza između ova dva znaka će teško opstati ako se ne budu trudili da ona traje.

Pokreće Blogger.