Mars u znaku Blizanaca do 23.04. - Lavovi pažljivo birajte riječi, Ovnovi čuvajte se loših ljudi

04. marta Mars je ušao u znak Blizanaca u kome će ostati sve do 23. aprila. 


Ovaj prelaz bi mogao negativno uticati na raspoloženje i sreću većine horoskopskih znakova. Energija Marsa je jaka i ne treba je podcjenjivati. On bi mogao izazvati veliku pometnju u životima mnogih ljudi. Ovan: Mars je planeta zaštitnik osoba rođenih u znaku Ovna. 

Mars se na Ovnove uticati tako što bi mogao promijeniti njihov karakter. Ovnovi bi u ovom periodu mogli biti pretjerano velikodušni i dobri te bi mogli postati žrtve manipulacije. Bik: Bikovi bi se trebali čuvati iznenadnog gubitka snage i energije. 



Mars bi kod Bikova mogao izazvati emocionalnu nestabilnost. Bilo bi dobro da malo kontrolišete svoje emocije ako je to moguće i ne napuštate svoju zonu komfora. Blizanci: Prelazak Marsa u znak Blizanaca neće negativno uticati na osobe rođene u ovom znaku. 

Blizanci će pod uticajem Marsa postati još pozitivniji i otvoreniji. U ovom periodu će im biti lakše da ostave pozitivan uticaj na druge, ali bi se trebali cuvati lakovjernosti. Rak: Rakovi su jedan od rijetkih znakova na koje Mars neće uticati negativno. 



Jedina negativna stvar bi mogla biti usporena reakcija i sporije donošenje odluka. To će vam biti sjajna prilika da pažljivije razmislite o svim odlukama koje budete donosili. Lav: Mars vrlo snažno utječe na Lavove, pa će njegov pad energije u Blizancima dovesti do negativnih posljedica. 

Lavovi će postati sebičniji, agresivniji i nepopustljiviji. To može imati vrlo loš efekat na sferu ljubavi. Oprezno u komunikaciji sa partnerom i pažljivo birajte riječi. Djevica: Djevice će postati mnogo zahtjevnije u ovom periodu, ali će im motivacija biti na zavidnom nivou. 

Bilo bi dobro da posvetite više pažnje postavljanju prioriteta u životu te da obratite više pažnje na svog partnera. Vaga: Život Vage praktično se neće uopše promijeniti zbog tranzicije Marsa u znak Blizanci. Činjenica je da energija crvene planete nema gotovo nikakve veze sa energijom ovih ljudi. 

Jedino malo upozorenje je da biste trebali biti oprezni jer bi neki njihovi planovi mogu biti poremećeni zbog sitnica. Škorpija: Škorpije će u ovom periodu biti veoma privlačne osobama suprotnog pola, ali to bi sa sobom moglo donijeti neke posljedice. 

Oni koji su u vezi bi trebali biti oprezni kako ne bi izazavali ljubomoru kod partnera. Strijelac: Strijelčevi bi se trebali čuvati nekih promjena koje bi im se mogle desiti. Moguće su česte promjene raspoloženje, nedostatak optimizma i lakoće kojom rješavaju svaki problem u kojem se nađu. 

Jarac: Jarčevi pod utjecajem negativnog Marsa u Blizancima mogu postati vrlo lijeni, što nije njihova karakteristika. Važno je da se odmorite i opustite kako bi mogli završiti sve obaveze koje ste sebi zadali. Vodolija: Vodolije u ovom periodu mogu osjetiti veliki pad efikasnosti i raspoloženja. 

Čuvajte se negativnih misli i izbjegavajte rasprave. Nemojte kritike koje budete dobijali shvatati previše lično i ljutiti se. Ribe: Moraćete biti oprezni u razgovoru sa negativnim ljudima. Moraćete se više posvetiti poslu jer bi se mogli pojaviti problemi koje niste očekivali. Moguća pojava stresa koju nećete moći izbjeći.

Pokreće Blogger.