Ljubavna astro analiza do 21.03. - Bikovi slušajte svoju intuiciju, Jarčevi prepustite se osjećanjima

Bikovi slušajte svoju intuiciju, Jarčevi prepustite se osjećanjima


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi trebale posvetiti više pažnje suzbijanju bijesa koji bi im mogao uzrokovati mnogo nevolja u ljubavnom odnosu sa partnerom. Pokušajte da se riješite pritiska, pokažite razumijevanje i smirenost kako biste uspjeli održati skladan odnos sa svojim partnerom. 

Bik: Za osobe rođene u znaku Bika prva polovina sedmice će biti povoljna za rješavanje nekih nesuglasica koje se mogu pojaviti u ljubavi. Kako sedmica bude odmicala uspjećete pronaći sklad i mir u vezi. Slobodni Bikovi bi trebali slušati svoj unutrašnji glas jer bi im on mogao biti od velike pomoći u pronalaženju srodne duše. 



Vjerujte svom izboru i oslonite se samo na sebe. Blizanci: Oni Blizanci koji su u vezi bi do kraja sedmice mogli iskusiti jednu novu dozu ljubavi i strasti od strane svog partnera. Posvetite se svom partneru i zaboravite na sve sitne nesuglasice koje su se pojavile između vas. 

Oni koji su slobodni bi trebali biti otvoreniji i više izlaziti. Rak: Kako dolazi proljeće i sve se budi i u vama će se probuditi želja za nekim promjenama. Nemojte da se plašite promjena jer će vam one dobro doći i pomoći će vam da se osjećate samopouzdanije i sigurnije u sebe. 



Samo ako budete sigurni u sebe bićete u stanju da pronađete svoju sreću. Lav: Za osobe rođene u znaku Lava je važno da porade na svojim emocijama i riješe se nekih svojih hirova. Oni koji su u vezi ili braku bi trebali više pažnje posvetiti svom partneru, a oni koji su slobodni bi trebali malo smanjiti svoje kriterijume i shvatiti da niko nije savršen. 

 Djevica: Ako dozvolite sebi malo da se opustite od posla ovo bi mogla biti sedmica puna romantičnig susreta i događaja. Ako želite da pronađete ljubav i harmoniju nemojte gubiti vrijeme. Dajte sve od sebe da ugodite svom partneru, a on bi vas mogao duplo nagraditi. Vaga: Neki pripadnici ovog znaka bi mogli obnoviti neke stare veze sa bivšim partnerom. 

Takođe, mnogi će ojačati trenutnu vezu i pronaći razumijevanje za svog partnera i situaciju u kojoj se trenutno nalaze. Važno je pokazati razumijevanje i strpljenje ako želite da pronađete sreću. Škorpija: Osobe rođene u znaku Škorpije će u ovoj sedmici imati dovoljno vremena da se posvete porodici i jačanju svoje veze. 

One Škorpije koje su slobodne ne bi trebale gubiti vrijeme kako ne bi propustili priliku za pronalaženje srodne duše. Strijelac: Strijelčevima bi se u ovoj sedmici mogle desiti razne promjene koje bi mogle imati veoma povoljan uticaj na njihov ljubavni život i život uopšte. 

Ovo će biti veoma povoljan period za jačanje romantičnih veza, pod uslovom da se riješite svojih hirova i ne upuštate se u nepotrebne svađe i rasprave.  Jarac: Jarčevi će u ovoj sedmici imati priliku upoznati neke jako zanimljive ljude i izgraditi jako lijepe kako prijateljske tako i ljubavne odnose.

Nemojte se povlačiti u sebe i nemojte sebi uskraćivati sreću. Mart je vrijeme za jačanje osjećanja i trebate to iskoristiti.  Vodolija: Samo ako prestanete o sebi razmišljati u negativnom smislu i prestanete se omalovažavati, moći ćete pronaći svoju sreću i uživati u ovom periodu. 

Nemojte stajati pred problemima već se uhvatite u koštac sa njima i riješite ih što prije. Ribe: Osobe rođene u znaku Riba bi trebale preuzeti sudbinu u svoje ruke ako žele da uspiju. Ovo je odličan period za jačanje kako porodičnih tako i ljubavnih veza, pa bi bilo dobro da to iskoristite. Slobodne Ribe ne bi trebale oklijevati kako ne bi propustile priliku za pronalaženje srodne duše.

Pokreće Blogger.