Jako su nostalgični i izuzetno romantični - 20 istinitih činjenica o ljudima rođenim u znaku Ribe

Osobe rođene u znaku Riba imaju veoma razvijenu intuiciju koja im je veoma često veliki pomoćnik u donošenju važnih odluka. 


One mogu predvidjeti kako će se neka situacija odviti bolje od bilo koje druge osobe. Imaju neke svoje stavove i ideale prema kojima grade cijeli svoj život i nemoguće ih je natjerati da te svoje stavove promijene. U nastavku pročitajte 20 zanimljivih i istinitih činjenica o osobama rođenim u ovom znaku koje do sada možda niste znali. 

1. Osobe Rođene u znaku Riba žive po svojim pravilima i ne žele biti vođeni tuđim pravilima. 2. Ribe imaju čisto srce zato ih nemojte nikada povrijediti. Ako se budete trudili da ih razumijete za vas će uvijek biti mjesta u njihovom srcu. 



3. Ribe su veoma stroge prema sebi, ali su drugima velika motivacija. 4. Uvijek su spremne pomoći onima kojima je pomoć potrebna. 5. Ako jednom povrijedite Ribu nemojte se nadati da će vam lako oprostiti. 6. Ribe znaju biti veoma sarkastične i često vole crni humor. 

7. Njima riječi ne znače ništa, oni se drže činjenica. 8. Jako su nostalgični i izuzetno romantični. Oni vole lijepe riječi i djela koja pokazuju da su vam važni. 9. Nikako nemojte lagati Ribama. One odlučno prepoznaju kada im neko laže. 10. Mogu izgledati naivno i stidljivo, ali iza te maske se kriju prave mudrice. 11. Ribe jako dobro čitaju druge ljude. 



One su u stanju da analiziraju svaki riječ i pokret tijela. 12. Jednom kada osvojite njihovo srce voljeće vas zauvijek. 13. Često su im srce i razum u sukobu jedno sa drugim. 14. Kada Riba postane razvodušna prema vama znajte da nešto nije u redu. 

15. Bolje je da nikada ne upoznate njihovu tamnu stranu. Znaju biti veoma nezgodne. 16. Ako ostanu bez motivacije postaju lijeni. 17. Ribe se ne oporavljaju lako nakon što ih neko povrijedi. 18. Veliki su sanjari i često znaju odlutati u svoj svijet mašte. 19. Malo ljudi razumije njihov smisao za humor. 20. Ribe teško donose odluke jer previše razmišljaju i analiziraju sve kako bi izbjegli greške.

Pokreće Blogger.