Mnoge žene ne mogu odoljeti njihovoj tajanstvenosti - Tip muškarca na koji dame lako padaju

Alfa muškarci su puni samopouzdanja i vole da budu u centru pažnje. 


Uvijek vole biti na vrhu zbog čega privlače pažnju kako ženskog tako i muškog pola. Nihova suprotnost su beta muškarci. Oni su spremni prihvatiti vodstvo alfa muškaraca i često se povlađuju tuđim željama. Ovaj put se nećemo fokusirati ni na alfa ni na beta muškarce jer postoji još jedan tip muškaraca koji obaraja žene sa nogu. 

To su sigma muškarci. Ovi muškaci su samostalni i ne traže ničiju potvrdu niti odobravanje. Puni su samopouzdanja, ali za razliku od alfa muškaraca, nisu arogantni. Veoma su smireni i pomalo introvertni. 



Karakteristični su još po tome što imaju lijepe manire i veoma su nježni prema pripadnicama ljepšeg pola. Iako imaju mnogo samopouzdanja oni ne teže tome da budu na vrhu. Uglavnom biraju svoj put i žive u skladu sa svojim uvjerenjima. 

Sigme su tajnovite i trebaće im malo više vremena da se otvore drugima. Veoma su oprezni kada biraju društvo jer vole da održavaju svoj unutrašnji mir. Sigme ne vole da im se nameću neka pravila i ponekad su kao vukovi samotnjaci. 



Ovaj tip muškarac je pomalo misteriozan i tajanstven što je mnogim pripadnicama ženskog pola veoma privlačno. Takođe, po pravilu su veoma inteligentni i nezavisni, a opšte je poznato da žene padaju upravo na takve muškarce. 

Iako se alfa i beta muškarci mnogo više ističu, sigme su onaj tip muškaraca čijem šarmu malo koja dama može da odoli.

Pokreće Blogger.