Vjeruje se da karma sve vidi i ništa ne zaboravlja - Kako se riješiti loše karme i karmičkih dugova

Karma je zakon Univerzuma koji nam poručuje da svako naše djelo, dobro ili loše, moramo otplatiti. 


Sve ono negativno što nam se dešava i što smatramo kao kaznu, smo zapravo sami sebi stvorili. Negativne emocije, misli i postupci blokiraju naš napredak. Karmički čvorovi su složene energetske tvorevine u našem biopolju koje mi sami stvaramo, a koje se često manifestuju kao karmičke kazne. 

Treba da shvatite da na ovaj svijet niste došli kako bi patili, već kako bi se oslobodili svega što nije vaše i što nije dobro. Vaša sloboda je u vama i imate šansu da se oslobodite svih lanaca koji vas zadržavaju. U svima nama se nalazi neizmjerna snaga ljubavi sa kojom možemo sve promijeniti i koja nam može pomoći da pobijedimo sve ono loše. 



Iskoristite tu jaku energiju i povežite se sa ljudima, radujte se svakom sustretu jer svaki novi susret može da donese novu lekciju i i novu ljubav. Budite osoba koja je spremna da se suoči sa svim nevoljama i olujama koje vam se nađu na putu. 

Oslobodite se ograničenja, volite sebe i poštujte sebe. Zavolite svaki dio svoga bića i tražite oproštaj za svoje greške jer ćete samo na taj način uspjeti da se riješite karmičkih dugova. Nemojte čekati da vam se život dogodi jer promjene se neće desiti same, morate vi da ih napravite. 



Živite ovde i sada je ćete samo na taj način moći da privučete pozitivnu energiju i energiju obilja. Zagrlite život i osvjestite se jer zaslužujete da budete srećni. Svaki dan imate priliku da stvorite pozitivnu karmu dobrim djelima, lijepim mislima i čistim osjećanjima. 

Nemojte propustiti priliku da vam svaki dan bude ispunjen srećom i ljubavlju.

Pokreće Blogger.