Razlozi zbog kojih mnogi muškarci odlaze bez objašnjenja: Možda ste mu samo rezervna opcija

Mnoge žene, koje su u potraži za muškarcem svojih snova, su se možda našle u situaciji kada misle da su pronašle savršenog muškarca, a onda on jednostavne nestane. 


Nestane iz njihovog života bez ikakvog objašnjenja. Postoje mnogi razlozi zbog kojih muškarci to rade, a ovo su samo neki od njih. 1. Ima nekoga drugog; Ovo je jedan od najočitijih znakova zbog kojeg muškarci odlaze. Ako je muškarac prestao iznenada da vam se javlja i odgovara na vaše poruke najvjerovatnije je pronašao nekoga drugog ko mu je zanimljiviji od vas. 

2. Ne želi ozbiljnu vezu; Ne traže svi muškarci ozbiljnu vezu kada se upuštaju u vezu sa nekim, pa kada osjeti da veza ide previše brzo ili kada osjeti da više nije zadovoljan vama on odlazi. 3. Vi ste mu rezervna opcija; Neki muškarci vole da imaju više opcija. 



Ne želi se prekinuti sa vama, ali ne želi ni nastaviti vezu, zbog čeka može otići onda kada mu se pojavi bolja prilika. 4. Izbjegava neugodne razgovore; Neki muškarci će izbjegavati neugodne razgovore koliko god mogu, čak su u stanju otići kada ne žele da se suočavaju sa neugodnim razgovorima. 

5. Nije dovoljno dobar za tebe; Možda on jednostavno nije siguran u sebe i smtra da nije dovoljno dobar za vas. Plaši se da biste vi njega mogli napustiti zato on napušta vas. 6. Nije siguran u da ste vi zainteresovani za njega; Možda mislite da je on taj koji vas ne želi, budući da je pobjegao, ali u stvarnosti možda nije siguran da ga želite. 



Ako muškarac ne osjeća uzajamnu simpatiju, može jednostavno otići. Možda on na ovaj način samo želi da vidi da li ste vi spremni da trčite za njim. 7. Možda ste uradili nešto pogrešno; Možda ste ga na neki način uvrijedili ili ste uradili nešto što on smatra neprihvatljivim pa je odlčio samo otići. 

8. Niste jedno za drugo; Ako muškarac ne vidi da će vaša veza imati bilo kakve šanse u budućnosti, on će se jednostavno okrenuti i otići bez objašnjenja. Možda nećete razumjeti njegove razloge, ali ga nešto u njemu jednostavno spriječava da nastavi vezu sa vama. 

9. Previše ste nametljivi; Muškarci ne vole žene koje se previše žure da razviju vezu i kada se nameću u tome, naročito ako se nalazite na početku veze. Kada žena postane previše nametljiva on će jednostavno prestati da joj se javlja.

Pokreće Blogger.