Retrogradni Merkur od 30.01. do 20.02. - Znakovi Zodijaka koji bi mogli očekivati izazove i rizik

Retrogradni Merkur će biti prva planeta koja će biti u retrogradnoj fazi u ovoj godini, a trajaće od 30. januara pa sve do 20. februara. 


Za vrijeme retrogradnog Merkura možemo očekivati izazove na polju komunikacije i ostvarenja planova. U ovom periodu se ne biste trebali opterećavati mislima o neizvjenostima koje su vezane za vašu budućnost. Iz ovog perioda mnogu će izaći jači i spremniji za nove životne pobjede. 

Retrogradni Merkur će se desiti u istom periodu kada šest različitih planeta ulaze u znak Vodolije, što može da znači da bi se stvari mogle odvijati brže nego što mislimo. Za vrijeme ovog retrogradnog Merkura neki od znakova zodijaka bi se mogli susresti sa nekim izazovima i rizicima. 



Bik: Retrogradni Merkur će imati veoma jak uticaj na vašu karijeru. Postoji mogućnost da ćete propustiti neke rokove, a moguća su i neka kašnjenja, kao i izazovi u komunikaciji sa kolegama i nadređenima. Pokušajte da ne donosite ishitrene odluke i iskoristite ovaj period kako bi ponovo razmislili o svojim idejama. 

Gradite svoje samopouzdanje i trudite se i sve će doći na svoje mjesto. Lav: Lavovi mogu očekivati napetosti u ljubavnom životu. Moguće su rasprave koje bi mogle imati neke veze sa prošlosti. Pokušajte cijelu situaciju da sagledate objektivnije i pokušajte da kontrolišete negativne emocije. 



Ako budete znali da saslušate partnera tokom razgovora moći ćete da riješite izazove sa kojima se budete suočavali. Strijelac: Izazovi koje biste mogli imati na polju komunikacije bi mogli negativno uticati na vaš društveni život. 

Obratite više pažnje na svoje riječi kada se budete obraćali drugima te dobro razmislite o njima jer su u ovom periodu mogući konflikti. Ako uspijete da pronađete unutrašnji mir i vaša komunikacija će se poboljšati.

Pokreće Blogger.