Mihail Labkovski: Drage dame, pogrešno ste vaspitane zato ne možete sebi naći muža

Mihail Labkovski, poznati ruski psiholog, iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u porodičnoj psihologiji. 


Ljudi širom svijeta prate njegov rad i njegove savjete. On govori kako često dobija poruke od žena koje od njega traže savjet kako da nađu svoju srodnu dušu. On ističe da postoji mnogo razloga zbog kojeg su žene same i da su za to uglavnom same krive žene i način na koji su vaspitane. 

1. Plašite se veze; Ako je žena odrasla u porodici gdje su se njeni roditelji često svađali, koji su se razveli ili, što je još gore žive u lošem braku, nije iznenađenje što se sa takvim iskustvom plaši braka. Roditelji treba da budu primjer svojoj djeci i treba da im pokažu kakav brak treba biti, a ako ste vođeni lošim iskustvom svojih roditelja i same ćete se plašiti da će vaš brak biti bez ljubavi i razumjevanja. 



2. Plašite se muškaraca: Žene koje su odrasle u u takvom okruženju gdje su odgajana kaišem ili ako su imale bivšeg partnera koji je bio ljubomoran i agresivan, velika je vjerovatnoća da će takve žene živjeti u strahu od muškaraca.  

3. Pogrešno ste vaspitane; Ako su vas roditelji odgajali kao da ste njihova mala princeza i da niko nije dovoljno dobar za vas, velika je vjerovatnoća da ćete teško naći nekoga za sebe. Isto važi i za one žene koje su odgajane tako da misle da uvijek treba da se pokoravaju muškarcu. 



4. Ako je vaš otac napustio porodicu; Ni jedna žena ne želi da je napusti onaj muškarac za koga se se vezale svim svojim srcem. Ako su vam muškarci cijelog vašeg života donosili samo bol, logično je da se plašite da stupite u vezu sa drugim muškarcem. 

Potražite nekoga ko će vam pružiti samo sreću, a to ćete uspjeti samo ako pokušate i pogriješite. Morate upoznati više muškaraca kako biste izabrali onog koji je najbolji za vas. Strah od veze ćete prevazići samo na taj način ako izlazite sa muškarcima i komunicirate sa njima. Dajte im šansu i uvijek imajte na umu da niko nije savršen.

Pokreće Blogger.