Merkur u Vodoliji do 15.03. - Škorpije pazite na riječi, Strijelčevi oslonite se sami na sebe

Merkur je ušao u znak Vodolije 08. januara i ostaće tu sve do 15. marta. Ovo će biti veoma povoljan period za inovacije i saradnju sa ljudima. 


Sada je vrijeme za strast, akciju i za preuzimanje odgovornosti za stvari do kojih vam je jako stalo. Nemojte da se plašite da rizikujete i započnete neke nove avanture jer vam rizici mogu donijeti velike nagrade. Ovan: Merkur će uticati na vašu kuću prijateljstva i veza. 

Sada je pravo vrijeme da krenete u akciju, započnete neke nove projekte te radite ono što vam je važno i što volite. Može vam se činiti da neke ideje nećete moći stprovesti kako ste željeli, ali vaš trud i rad će pokazati drugačije. Bik: Pokušajte da izađete iz svoje zone komfora i testirajte sami sebe i koliko možete postiće. 



Samo vašim trudom i zalaganjem ćete ostvariti ciljeve koje ste sebi zadali. Skupite hrabrosti da napravite prvi korak. Blizanci: Komunikacija je vaša jača strana, ali u ovom periodu bi mogla malo da zakaže. Nemojte dopustiti da vas to slomi i obeshrabri jer ćete sa strašću koju nosi Vodolija moći postići sve ono što ste sebi zacrtali. 

Rak: Ovo će biti veoma povoljan period za one Rakove koji planiraju da pokrenu neke nove projekte ili svoj privatni posao. Stvorićete neke nove veze i dozvolićete svojim strastima da zasijaju u punom sjaju. Lav: Sada je, više nego ikad, vrijeme da budete odvažni. 



Sarađujte sa drugim ljudima kako biste mogli da postignete svoje ciljeve. Vaša veličina će biti prepoznata čak i onda kada budete koristili nečiju pomoć. Djevica: Ne dozvolite da vas pogrešna komunikacija i nedostatak dobre komunikacije obeshrabri. 

Fokusirajte se na svoje ciljeve, nastavite da se trudite i napredovaćete uprkos vašim sumnjama. Vaga: Vage će se u ovom periodu osjećati pomalo neuravnoteženo, ali to takođe može biti i veoma uzbudljivo. Iskoristite sposobnosti koje posjedujete i fokusirajte se na svoje ciljeve kada nastupi ovaj period inovacija. 

Škorpija: Trudite se da ne prihvatate svaku negativnu komunikaciju k srcu. Posvetite više pažnje svojim riječima, ali i razumijevanju drugih kako biste izbjegli bilo kakvu vrstu sukoba. Trudite se da budete jasniji u komunikaciji. Strijelac: Merkur će vam donijeti priliku za nove avanture i nova istraživanja. 

Saradnja sa drugima bi vam mogla donijeti neke benefite i napredak, ali ipak pokušajte da više oslonite sami na sebe. Jarac: Ako uspijete da se izborite sa svim preprekama koje vam se nađu na putu, moći ćete da postignete sve ono što ste sebi zacrtali. 

Volite da započinjete nove stvari, ali nemojte da vas osjećaj haosa dovede do odustajanja. Vodolija: U ovom periodu biste trebali dopustiti svojim idejama da vas vode i da vidite dokle vas one mogu dovesti. Trenutno ste u blagoj prednosti u odnosu na druge, ali nemojte da se plašite da zatražite pomoć ukoliko vam bude potrebna. 

Ribe: U ovom periodu sve je moguće, samo trebate svoje snove pretvoriti u stvarnost. Nemojte da se plašite da rizikujete i da podijelite svoje neobične ideje sa drugima. Ako ne budete imali hrabrosti da rizikujete ništa nećete moći postići.

Pokreće Blogger.