Ljubavna astro analiza do 10.01. - Bikovi budite oprezni, Slobodnim Rakovima se smješi ljubav

Bikovi budite oprezni, Slobodnim Rakovima se smješi ljubav 


Ovan: Ovnove u ovoj sedmici mogu očekivati neki veoma zanimljivi događaji u ljubavnom životu u kojima bi mogli započeti novu romantičnu vezu ili ojačati onu u kojoj se trenutno nalazite. Oni koji su u vezi ili braku bi trebali više pažnje da posvete svom partneru, dok bi oni slobodni trebali biti otvoreniji za nove romantične veze. 

Ovo će biti veoma povoljna sedmica za one koji su u potraži za partnerom. Moguća su lijepa poznanastva, ali od vas će zavisiti kako će se stvari razvijati. Bik: bikovi će u ovoj sedmici biti više posvećeni partneru i porodici. Bićete fokusirani na zajedniče uspjehe i radićete na jačanju vaše veze. 



Slobodni Bikovi treba da budu oprezni jer će sedmica koja je pred njima biti puna izneneđenja kako pozitivnih tako i onih negativnih. Bićete primorani da djelujete brzo kako vam osoba koja vam se sviđa ne bi izmakla pred nosom. 

Blizanci:U ovoj sedmici biste mogli doživjeti frustracije i žaljenje koje će biti povezanmo sa vašim nerealnim očekivanjima u vezi. Imate prevelika očekivanja od veze i od partnera, pa ako želite da se vaša veza razvija u pravom smijeru, to bi trebali da promijenite. 



Vaš partnere neće dugo moći da trpi vaše ponašanje i promjene raspoloženja. Rak: Za Rakove će ovo biti veoma povoljna sedmica za planiranje budućnosti sa svojim partnerom, a postoji mogućnost da vašu vezu prenesete na jedan viši nivo. Slobodni Rakovi bi mogli da upoznaju jednu veoma zanimljivu osobu preko prijatelja ili porodice. 

Ova osoba će vas očarati i nećete ostati ravnodušni pored nje. Lav: Lavovi će u ovoj sedmici biti skloni skrivanju svojih emocija. To može da izazove zbrku jer drugim ljudima neće biti jasni vaši postupci. Budite oprezni da sa takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da svog partnera ne odgurnete od sebe takvim ponašanjem. 

Djevica: Najbolje ćete se osjećati kod kuće gdje možete opušteno uživati u društvu osobe koju volite. Neki će ipak rado izlaziti i to uglavnom s prijateljima. Povremeno ćete poželjeti da je malo više strasti, ali uvidjet ćete da to zasad ne ide. 

Bilo bi dobro da oni koji su slobodni izbjegavaju nove veze i da to ostave za neki povoljniji period. Vaga: Pokušajte da zanemarite sitnice i da se usmerite na širu sliku, biće i dobrog raspoloženja i strasti i uživanja. Mirnoća koju ćete primjećivati u vezi ponekad će vas zaista zabrinjavati. 

Prihvatite je kao priliku da unaprijedite svoje lične odnose ka filozofskim razinama. Zbunjujuće jest, ali može postati i zabavno. Škorpija: Bićete veoma otvoreni za komunikaciju sa osobama suprotnog pola, ali to ne znači da ćete uspjeti da povećate svoje šanse za novom vezom. 

Oni koji su u vezi bi trebali više se trude da ugode partneru, ali ne smijete da zaboravite ni na sebe. Trud će vam se isplatiti, jer je i partner spreman na cijeli niz lijepih, prijatnih iznenađenja Strijelac: Dajete sebi oduška. Prepuštate se čarima ljubavi i dobre energije. 

Velikodušni ste prema osobi koju beskrajno volite. Radujete se ostvarenju zajedničkih želja. Bićete raspoloženi za razne ljubavne pustolovine. Oni koji već jesu u duljim vezama proživljavat će novu renesansu. Zajedničko vrijeme će vam proletjeti ako budete slijedili želje druge strane.

U protivnom, bit će malih rasprava. Jarac: Rastrzani ste između onoga što vam govori srce i onoga što diktira razum. Preuzmite inicijativu, a voljena osoba čini sve da vam zajednički trenuci budu što ljepši. U ovoj sedmici ne biste trebali započinjati neke teške teme sa partnerom kako bi izbjegli promjenu raspoloženja. 

Vodolija: Već neko vrijeme ništa ne ispunjava vaša očekivanja, ali nemojte biti razočarani. Smirenost i dobro raspoloženje bi mogli održati dobar odnos između vas i vašeg partnera. Nemojte da srljate i da donosite ishitrene odluke, to bi moglo da vas košta partnerovog povjerenja. 

Ribe: Većinu sedmice ćete provoditi u samoći ili ćete biti pomalo otuđeni zbog nekih problema koji vas muče. Prilike za ljubav uglavnom će vas mimoilaziti. Ne tugujte, jer će ova faza uskoro proći. Sve je na svom mjestu. Okolnosti, ljudi i događaji ići će vam na ruku. Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali. Neki odgovori još će izostati, no kasnije će doći.

Pokreće Blogger.