Detaljan mjesečni horoskop za Februar - Šta bi mogli da očekuju Rak, Lav i Djevica

Šta bi mogli da očekuju Rak, Lav i Djevica 


Rak: u februaru biste mogli ostvariti neka veoma zanimljiva i korisna poznanstva, a od vas će da zavisi da li će se ta poznanstva pretvoriti u poslovnu saradnju. Budite strpljivi sa svojim idejama jer samo ako ih iznesete u ptavom trenutku, moći ćete da ostvarite veliku finanasijsku korist. 

I najmanja greška bi vas mogla skupo koštati zato dobro razmislite prije nego što krenete sa realizacijom svojih ideja. Ako vaš posao krene u onom smijeru u kojem želite, budite spremni da mu se posvetite u potpunosti. Uživajte u trenutcima koje ćete provoditi sa svojim voljenima jer ako sve bude išlo po planu i vaš posao uspije nećete imati mnogo vremena da im se posvetite. 



Lav: Neke stvari se neće odvijati onako kako ste vi planirali, ali nemojte da dozvolite drugima da vide da ste nezadovoljni i da vam stvari ne idu od ruke. U februaru vam neće biti do posla, a vaši odnosi sa radnim kolegama će bit ihladni i nezainteresovani. 

Mnogi Lavovi će razmišljati d anapuste trenutni posao ipotraže neki drugi. Možda bi bilo bolje da sačekate sa tim i pričekate neki povoljniji period. Osobe rođene u znaku Lava bi mogle osjetiti bolove u leđima i vratu. To bi mogle biti posljediće prekomjernog rada i manjka odmora. 



Ti problemi možda nisu veliki, ali vam zadaju probleme u određenim situacijama. Potrudite se da vodite više računa o zdravlju i pozabavite se zdravstvenim problemima koje imate. Djevica: Februar je mjesec koji će mnogim Djevicama da probudi neke lijepe uspomene na događaje koji su im se desili upravo u ovom mjesecu. 

Vaše emovije će bit veoma pomješane i koliko god da se trudili da sačuvate ponos i dostojanstvo , u dubini duše znate da ste prepušteni samo sebi. U ovom mjesecu vaša tolerancija će bit na izmaku kada je posao u pitanju. Ljudi vas već neko vrijeme iskorištavaju, ali vi ćutite jer ne želite da ispadne da se bunite. 

Samo korak vas dijeli od toga da napustite svoj posao i potražite neki novi. Bilo bi dobro da povedete malo računa os vom zdravlji i napravite neke pretrage kako bi s uvjerili u svoje zdravstveno stanje. Vodite računa o svom zdravlju jer vam je ono najvažnije.

Pokreće Blogger.