Znakovi koji mogu pokazati da vaš partner pati za bivšom: Možda mu vi služite samo da je preboli

Dešava se u nekim slučajevima da muškarac ostane u prijateljskim odnosima sa svojom bivšom djevojkom, ali tu treba da postoji neka granica. 


Možda rade zajedno ili se često sreću pa je nemoguće da ignorišu jedno dugo. Možda između njih stvarno nema više ništa osim prijateljstva, ali može da postoji mogućnost da on još uvijek nije prebolio svoju bivšu ljubav. Postoje jasni znakovi koji bi mogli da opravdaju vaše sumnje, ako ih ima. 

1. Često je spominje; Ovo je veoma dobar znak da on još uvijeg gaji neka osjećanja prema bivšoj. Čak i kada govori o njoj u negativnom smislu jasno je da je još uvijek nije prebolio i da tu postoje još neka osjećanja. 2.Stalno je štiti; Možda su ostali prijatelji, ali to nije razlog da je stalno brani i opravdava njene postupke. 



Ne mora on uvijek ni da bude na vašoj strani, ali treba da bude objektivan. 3. Ne znate razlog zbog kog su raskinuli; Svaki par u nekom trenutku razgovara o razlozima zbog kojih su raskinuli sa bivšim. Ako vi ne znate zašto je on raskinuo sa bivšom, a oni su još uvijek u kontaktu, možda uopšte nisu ni raskinuli. 

4. Provode puno vremena zajedno; Možda još uvijek rade zajedni ili se još uvijek druže i imaju zajedničke prijatelje. Ako vaš partner odbija da vas dvije budete u istom društvu ili se ponašaju čudno kada se vi pojavite, trebalo bi o tome bolje da razmislite. 



5. Upoređuje vas sa bivšom; Ovo nikako nije dobar znak. Niko ne voli kada ga upoređuju sa nekim, naročito ne žene. Upoređivanje vas i njegove bivše partnerke nikako ne trebate tolerisati i to treba da vam bude jasan znak da on još uvijek ima osjećanja prema bivšoj koja nisu u potpunosti izblijedila.

Pokreće Blogger.