Detaljan godišnji horoskop za Jarca - Šta vas očekuje u 2021. godini

Detaljan godišnji horoskop za Škorpije - Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlje 


Već od samog početka godine Jarčevi će imati priliku da se istaknu i dokažu da pored svojih sjajnih organizacionih sposobnosti mogu pokazati kreativnost i otvorenost u odnosu sa drugima. Retrogradni Saturn u vašem znaku u periodu od 30. aprila do 19. septembra će najviše uticaci na vas u odnosu na druge znakove. 

Kada Merkur bude u retrogradnoj fazi moći ćete sa lakoćom da prevaziđete sve poteškoće koje se nađu pred vama. U ovom periodu nemojte donositi nikakve finansijske odluke. u drugom dijelu godine zvijezde će biti na strani onih koji žele da zarade od svog hobija ili neke zabavne aktivnosti. 



LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju 2021. godina će biti bolja od prethodne. Mnogi Jarčevi su u proteklom periodu imali mnogo poteškoća u komunikaciji sa partnerom ili nisu uspjeli da uspostave vezu onako kako su željeli. U ovoj godini sve prepreke između vas i partnera će nestati, komunukacija će se poboljšati i vaša veza će dobiti jedan novi zaokret. 

Za one Jarčeve koji su slobodni ovo će biti godina promjena i imaćete velike šanse da upoznate nekoga sa kim ćete moćo da gradite lijepu vezu. Ljubav će biti u cvatu, a vaša strast će u proleće dostići maksimum. Nemojte dozvoliti da se zbog toliko velike strasti bacite u zagrljaj prvom ko naiđe, pažljivo birajte svog budućeg partnera. 



Budite strpljivi jer ćete samo na taj način napraviti najbolji izbor i izbjeći razočarenja. Oni koji su u vezama će imati malo napetiji kraj godine. Moraćete brzo da donosite odluke pa čak i da testirate svog partnera. Nemojte izgubiti vjeru u svog partnera zbog nekih malih neprijatnih događaja koji bi mogli da se dese. 

NOVAC I KARIJERA: ovo će biti godina koja bi mogla da vam donese mnoge profesionalne i finansijske mogućnosti. Takođe ovo će biti dobra godina za štednju. Uživaćete u plodovima truda koji ste uložiliprethodnih godina. Možete očekivati unapređenje, promjenu radnog mjesta ili povećanje prihoda. 

Dobićete niz prilika u poslu gdje će vaša odlučnost igrati važnu ulogu i pomoći vam da postignete željene ciljeve. Sva vaša poslovna partnerstva će biti dobro orijentisana i ako budete oprezni biće i profitabilna. U aprilu, maju i junu ćete imati puno prilika da se profesionalno istaknete. 

Imaćete više slobode da istražujete i iznosite svoje ideje koje ćete moći da ostvarite uz pomoć radnih kolega i nadređenih. Veliki naglasak biće stavljen na preduzetnički duh, konkurentnost, ambiciju, energiju, hrabrost i želju da dokažete svoju vrijednost.

Zato budite disciplinovani i slijedite svoju strategiju kako stvari ne bi izmakle kontroli i dovele do mogućih problema. Bilo bi dobro da počnete da štedite ili da ulažete u nekretnine. Proljeće će vam donijeti snažnu volju za velikim promjenama koje vam mogu donijeti mnogo uspjeha, moći i bogatstva. 

ZDRAVLJE: Jarčevi su jedan od najizdržljivijih znakova zodijaka, ali oni koji imaju neku hroničnu bolest bi trebali da povedu računa o svom zdravlju kako seono nebi pogoršalo. Trudite se da u vaš užurbani životni stil uvedete što je više moguće fizičke aktivnosti. 

Povedite računa o svojoj ishrani u koju treba da uključite hranu bogatu vitaminima i mineralima. Imate veoma osjetljive zglobove, nokte i kosu,a to možete da držite pod kontrolom ako se kvalitetno i zdravo hranite. Izbjegavajte stres, budite fizički aktivni i hranite se zdravi i vaše tijelo će vam biti zahvalno.

Pokreće Blogger.