Želim da budemo tim, ti i ja protiv ostatka svijeta - 9 stvari koje želim da moj budući suprug zna

Još uvijek nemam prsten na svojoj ruci, možda zbog toga što imam visoke standarde i ne sramim se to priznati. 


Oduvijek sam bila beznadni romantik, ali nikada neću pristati na manje od onoga što očekujem pod svog čovjeka iz snova ma ko to on bio. A kada se on pojavi neke stvari želim da zna i prije nego što mi stavi prsten na ruku. 1. Ne želim da idemo u krevet ljuti; Ne mogu otići na spavanje ako me nešto muči i ako nešto nisam riješila. 

Znam da je nekim stvarima potrebno vrijeme da se slegnu, ali treba mi neko ko će me uvjeriti da će sve biti u redu prije nego zaspem. U redu je da se svađamo, ali važno mi je da pokazujemo ljubav jedno drugome. 2. Ponekad sam neobjašnjivo emotivna; Mnogo plačem. Ponekad ću za to imati objašnjene, a ponekad ne.



Ponekad će možda moje objašnjenje biti smiješno, nekad će biti ozbiljno. Emotivna sam duša i uvijek ću to biti. 3. Moramo biti tim; Želim da nas dvoje budemo tim, da budemo ti i ja protiv ostatka svijeta. Da podržavamo jedno drugo u svemu. 

U redu je da ja čistim i kuham, ali ne želim biti jedina koja to radi. Potrebno mi je da i ti nekad opereš suđe. 4. Biću tvoj najvći fan; Kada budeš odlučio da ostvariš svoje snove, znaj da ću ja uvijek biti tu za tebe i da ću ja biti tvoj najvjerniji fan na putu do uspijeha. 



5. Ponekad sam nesigurna; Biće trenutaka kada ću se osjećati nesigurno i ništa što ti kažeš mi neće pomoći i to je u redu. Svejedno želim da mi pokušaš pomoći da sagledam stvari i prihvatim ih ako ne mogu da ih promijenim. 6. Neću uvijek biti dobro kada kažem da sam dobro; Ne očekujem da mi čitaš misli, ali mogao bi ponekad koristiti svoju intuiciju sa mnom.

Ako kažem da sam dobro kad si siguran da nisam, pusti me. Možda sam tužna i ne želim razgovarati o tome. Ne trebaš mi da bi mi popravio probleme, samo želim da budeš uz mene. 7. Boca vina i pica mi poprave dan; Ako vidiš da sam imala loš dan, naruči mi pici i otvori bocu vina.

I mali buket tulipana ili ruža bi dobro došli. Male stvari se računaju. 8. I dalje će mi biti potrebna sloboda; Iako želim da imamo zajedničke stvari, ne očekujem da dijelimo svaki interes. I nama bi trebalo biti ugodno što imamo svoje zasebne interese. 

Koliko god volim provoditi vrijeme sa tobom, toliko mi treba vremena i za moje prijtelje i porodicu i ne želim se njih odreći. 9. Voljeću te svom svojom dušom; Želim da znaš da ću ti dati svu svoju ljubav jer ne znam da volim polovično. Voljeću te čak i kada stvari postanu teške i kada se naljutim na tebe. Neću odustati ni od tebe ni od nas.

Pokreće Blogger.