Stvari o braku koje bi trebali naučiti od francuskinja: Budi ljubavnica svome mužu i neće te prevariti

Mnogi govore kako je brak težak, ali vam niko neće reći šta da učinite kako bi svoj brak učinili srećnijim. To mogu biti sitnice koje naizgled izgledaju nevažne, a koje mogu da budu presudne. 


Neke od najkorisnijih stvari o braku možemo naučiti upravo od francuskinja. One znaju u čemu leži tajna uspješnog braka. 1. Budi ljubavnica svom mužu; Umjesto da prihvatate aferu svog partnera, poradite na tome da zainteresujete jedno drugo tako da ni jedno od vas ne poželi da ima aferu. 

Budite ljubavnice svom mužu i on neće tražiti ljubavnicu sa strane. 2. Prvo usreći sebe: Što više voliš sebe, više će te voljeti i tvoj suprug. Francuzi ne samo da cijene slobodu u vezi, oni žele da se njihov partner osjeća u potpunosti svoj i da je slobodan. 3. Ako si ti dosadna i brak će ti biti dosadan; Izbjegavanje svakodnevne rutine je ključ održavanja romanse u braku. Slušajte jedno i izbjegavajte dosadne teme. Nemojte stalno kukati i žaliti se partneru već razgovarajte o nekim zanimljivim stvarima. 

4. Ne zaboravite da flertujete; Uvijek flertujte sa svojim partnerom kao što bi to radile sa drugim muškarcem ili kao što bi flertovala sa njim da niste u braku. Gledaj ga tako da ga u svakom trenutku želiš samo za sebe. 5. Zavodljivo donje rublje je veoma važno; Ono je sastavni dio svake srećne veze i trebalo bi često da ga nosite. Francuskinjama je stalo do toga da šta njihovi muževi vole, pa je poželjno da upravo oni biraju donje rublje za svoje žene. Nemojte da ga nosite samo u posebnim prilikama, nosite ga svaki dan kako bi se osjećale dobro i poželjno.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.