Saturn u znaku Jarcu do 17.12. - Suočićemo se sa velikim promjenama i izazovima

Saturn će boraviti u znaku Jarca sve do 17. decembra kada će preći u znak Vodolije. Kada se planeta nalazi u zadnjem stepenu, kao što se sada nalazi Saturn, ona ima predznak neminovnosti, nekog kraja i rekapirulacije svega do sada proživljenog. 


Tada treba da podvučemo crtu i donesemo odluke koje ne možemo izbjeći. Saturn je na ovoj poziciji bio u martu i junu, a život nam se tada počeo mjenjati usljed svih spoljašnjih okolnosti. Događaju koji su tada bili prisutni u našem životu sada se ponovo pojavljuju kako bismo ih mogli u potpunosti shvatiti i riješiti. 

Saturn nam daje priliku da upoznamo svoje strahove, da se oslobodimo njihovih okova i da preduzmemo odgovornost te donesemo odluke koje su nam važne za budućnost. Kakav god problem da se sada pojavi imaćemo priliku da ga riješimo kako bi lakše stvarali svoju budućnost. 



Nemojte se opirati promjenama i otpustite iz svog života sve ono što vas koči. Tek tada će u vaš život ući nešto bolje. Nemojte žuriti i dajte sebi vremena da sagledate sve iz više uglova. Samo smo mi odgovorni za svoj život i samo mi imamo mogućnost da biramo šta je dobro za nas. 

Otpuštanjem negativnosti, osjećaja krivice i straha te preuzimanje odgovornosti za sebe i svoj život doprinosimo pozitivnim promjenama. Kada bismo bili svjesni da je cijelo čovječanstvo povezano i umreženo, činili bismo više dobrih djela jedni prema drugima i zemlja bi postala ljepše mjesto za život. 



One stare i neupotrebljive stvari trebamo razraditi kako bi stvorili bolje, produktivnije i smislenije. Nemojte žaliti ako nešto izgubite u ovom periodu. Težite ka boljem i vjerujete da možete bolje, a to i zaslužujete.

Pokreće Blogger.