Ni jedna žena ne bi trebala pristati na manje - 6 osobina koje bi trebao posjedovati svaki muškarac

Zrelost je nešto što se oblikuje životnim lekcijama koje čovjek nauči u toku svog života. To nije nešto što može da se kupi. 


Svaki odrastao i zreo muškarac bi trebao konstantno da radi na sebi, da je otvoren i da sa njim znate na čemu ste. Treba da bude svjestan svojih kvaliteta. Svaki od njih bi trebao da posjeduje sledećih šest osobina kojima će pokazati da je on vrijedan pažnje i ljubavi jedne žene. 

1. Drži do sebe; To je muškarac sa kojim možete da razgovarate o svemu i da taj razgovor ima smisla. On će slušati ženu kada govori i stalo mu je do njenog mišljenja. Ne plaši se da bude u centru pažnje, ali mu ništa ne žnači ni kada su sve oči uprte u njega. 



2. Zabavan je; Takav muškarac će dozvoliti sebi da se izkreno nasmije. Veoma je duhovih i zna kako da vam izmami osmijeh na lice. On nikada ne shvata sebe previše ozbiljnim. 3. Emocionalno je dostupan; On stalno radi na sebi, svojim nesigurnostima i nije ga sramota da pokaže osjećanja. 

Nikada neće izbjegavati obaveze i hrabro će se hvatati u koštac sa svim preprekama. Jasno će vam dati do znanja koliko mu značite i neće se ustručavati da pokaže emocije. 4. Otvoren je i direktan; Sa njim ćete uvijek znati na čemu ste. To nije tip koji će igrati razne igrice, neće praviti ljubomorne scene niti će vas sputavati.



Sa njim ćete uvijek znati na čemu ste. 5. Čvrsto stoji na svojim nogama; On će se uvijek truditi da bude tu za vas kada god vam je potrebno i biće zaštitnički nastrojen prema vama. On to neće činiti zato što je nesiguran ili vam ne vjeruje, već zato što želi da vam pokaže da je tu u svakom trenutku. 

6. Svjestan je svojih kvaliteta; Svaki zdrav muškarac ima svoj identitet i svjestan je sebe. On zna ko je i za šta se bori. Ima svoja uvjerenja i zna svoje vrijednosti. On je uvijek isti bez obzira gdje se nalazili i šta radili njegovo ponašanje se ne mijenja.

Pokreće Blogger.