Potrebna im ona sa kojom mogu planirati porodicu - 6 vrsta žena koje muškarci ne žele oženiti

Kada muškarac bira za sebe ženu, on traži onu sa kojom će moći da zasnuje porodicu. Traži ženu koja će mu biti dobra supruga i koja će biti dobra majka njihovoj djeci. 


Postoji nekoliko tipova žena koje muškarci obilaze u širokom luku i sa kojima će se teško odlučiti da sa njima zasnuju porodicu. Stručnjacu ističu da ako želite da pokažete svom partneru da ste upravo vi ona prava za njega, treba da izbjegavate sledeće načine ponašanja. 

1. Ljubomora; Iako ste možda bile povrijeđene u prošlosti, to vam ne daje za pravo da se ponašate sumnjičavo i sa nepoštovanjem prema svim muškarcima. Niko ne voli kada mu neko ne vjeruje i stalno pravi razne drame, zato će se muškarac često odlučiti da izađe iz ovakve veze. 



2. Kada žena naređuje; Mnogim muškarcima je ovo na početku veze zanimljivo i zabavno jer vole žene koje imaju veliko samopouzdanje. Ali vremenom shvate da im nije potreban neko ko će im stalno diktirati šta da rade. Ako ste i vi jedna od onih koja voli sve da drži pod kontrolom, bilo bi dobro da to promijenite, ako vam je stalo do vaše veze. 

3. Ona koja glumi nedostižnu; Muškarcima znaju biti veoma zanimljive žene koje su nedostižne i ulažu veliki trud da ih osvoje. Ali vremenom te male igrice mogu da im dosade i traži onu koja ne želi da se igra sa njim i koja pokazuje interesovanje za njega. 



4. Djevojčica koja traži oca u muškarcu; Psiholozi vjeruju da djevojke ove vrste radije stupaju u veze sa zrelim i bogatim muškarcima, jer u muškarcu zaista žele pronaći oca. U početku su te "tatice" zadovoljne pažnjom mlade žene, ali nakon nekog vremena shvataju da umjesto normalnih veza stalno moraju rješavati probleme svoje drage. I, naravno, to im postaje dosadno. 

5. Ona koja želi da ga promijeni; Najveća greška koju žena može da napravi je da mijenja muškarca prema svojim potrebama i željama. Mnoge će vjerovatno i uspjeti u tome, ali većina muškaraca ipak izbjegava žene ove vrste. 

6. Žene koje vole da tračaju; Muškarci u početku ne pridaju mnogo pažnje ovakvom ponašanju, ali vremenom to im postaje naporno i sve što će željeti je da zauvijek nestanu iz ovakve veze. Koliko god da volite da komentarišete druge i njihove probleme trudite se da ne zamarate svog partnera sa tim.

Pokreće Blogger.