Najsrećniji mjesec u 2021. za svaki znak Zodijaka - Vagama će najsrećniji biti april, Lavu februar

Nova godina je pred vratima kao i prilika za novi početak. Vrijeme je da okrenemo novu stranicu u svom životu, pustimo sve što nas sputava i učinimo sve što je u našoj moći da ne izgubimo ovu godinu našeg života uzalud. 


Astrolozi otkrivaju koji bi to mogao mjesec biti najpovoljniji za svaki znak zodijaka i kada će planete najviše da rade u vašu korist. Ovan: Sreća vas očekuje već od samog početka nove godine i dobre stvari će vam se početi dešavati već od prvog mjeseca u 2021. godini. 

U ovom mjesecu će vaša karijera dobiti dramatičan i pozitivan zaokret kao i vaš ljubavni život. To ne znači da će ostatak godine za vas biti manje srećan. Samo nastavite sa dobrim radom i neka vam januar posluži kao inspiracija. Bik: Bikovi će morati pričekati decembar da bi se njihov točak sreće počeo vrtjeti. 



Vjerujte da će sve biti vrijedno čekanja jer će vam Venera donijeti nevjerovatne stvari u poslednjem mjesecu 2021. godine. U decembru će će se posložiti sve kockice na svoje mjesto i vidjećete da su sve zakrpe koje ste morali proći bile samo priprema za veliko finale godine. 

Blizanci: Ljeto će biti vaša sezona, a avgust će biti bez sumnje najsrećniji mjesec u 2021. godini. U ovom mjesecu Merkur će vam donijeti sve stvari koje ste čekali u prvom dijelu godine i u ovom mjesecu će sve vaše brige nestati. 



Zaboravićete na sve negativne stvari i kojem će optimizam zavladati. Rak: Vi ćete morati sačekati septembar da biste ostvarili sve što ste željeli. U ovom mjesecu ćete imati mnogo samopouzdanja i napokon ćete dobiti hrabrosti da uradite neke stvari koje ste planirali već neko vrijeme. 

Lav: Februar je mjesec u kome će vam Mars i Uran dati motivaciju koja vam je potrebna i oni će vam pomoći da odigrate karte na pravi način. Iako je ovo najkraći mjesec u godini, za vas će biti najkorisniji od svih. Djevica: I Djevice će imati priliku uživati u srećnom ljetu. 

Avgust će i vama kao i Blizancima, donijeti duhovnu snagu koja vam je prijeko potrebna. Vidjećete koliko ste zapravo moćni i žestoki i da vas niko i ništa ne može srušiti. Shvatićete da ste samo vi odgovorni za svoju sreću i uzećete stvari u svoje ruke. 

Vaga: April će biti najsrećniji mjesec za vas u godini koja dolazi. U ovom mjesecu će Venera i Neptun činiti sve u vašu korist i u ovom mjesecu će sreća naći put do vas. U ovom mjesecu ćete morati donijeti neke važne odluke koje bi mogle uticati na ostatak godine. 

Ne plašite se pogrešnih odluka jer će planete biti na vašoj strani i vodiće vas. Škorpija: Jesen će biti vaša sezona, a oktobar vaš najsrećniji mjesec. Tada će Merkur i Saturn da vas poguraju naprijed i da vam pomognu da ostvarite svoje najluđe snove. 

Tada će napokon da se isplati sav vaš trud u iz proteklih mjeseci i vidjećete da je svaka vaša žrtva bila vrijedna. Strijelac: Za vas će isto kao i za Ovnove početak godine biti jako dobar. Ako vjerujete da se po jutru dan poznaje, onda će cijela 2021. godina biti uspješna za vas. 

Jarac: Septembar će biti mjesec koji će biti veoma srećan za Jarčeve, a kada se još udruže Saturn i Mars, dobićete energiju i motivaciju za postizanje velikih stvari. Bićete odlučniji nego ikada u ispunjavanju svojih ciljeva, a u septembru ćete postići sve što želite. 

Vodolija: Za Vodolije će novembar biti najsrećniji dan u godini. Saturn i Neptun će vam poslati energiju koja vam je potrebna da dobijete snagu i izgradite samopouzdanje. Shvatićete koliko je važno da vjerujete u sebe i da nema ništa loše da svoju energiju usmjerite upravo na sebe. 

Ribe: Ribe će se spasiti u zadnjem trenutku jer će decembar biti njihov najsrećniji mjesec. Tačno onda kada počnete misliti da je sve izgubljeno vaši problemi će početi da se rješavaju. Riješićete se svih onih koji ne zaslužuju mjesto u vašem životu i dobićete priliku za novo poglavlje u vašem životu i novi početak.

Pokreće Blogger.