Kada muškarac voli onda je veoma odan - 5 stvari koje žene ne znaju o muškarcima

Mnogi muškarci kažu kako su žene teške za razumjeti, ali postoje neke stvari koje žene ne znaju o muškarcima i takođe im je teško razumjeti neke stvari kod muškaraca. 


Žene su mnogo bolje u izražavanju emocija, ali i muškarci ih imaju samo im je ponekad teško da ih pokažu. Muškarci takođe mogu da se osjećaju izdano, prevareno i da pate, samo što oni to ne pokazuju na isti način kao žene. Postoji nekoliko stvari koje žene ne znaju o muškarcima, a trebale bi znati.

1. Sreću pronalaze u malim stvarima; Da li ste ikada obratili pažnju na njihov izraz lica kada igraju neku igricu ili gledaju fudbal? Ako jeste vidjeli ste koliko oni uživaju u tome. Ako mu skuhate njegovo omiljeno jelo, on će da zasija od radosti i biće vam veoma zahvalan na vašem trudu, iako jelo možda i nije ispalo najbolje. 



2. Nemaju svi muškarci loše namjere; Možda ste imali tu nesreću da nailazite samo na muškarce koji su vam slamali srce, lagali vas i varali, ali to ne mora da znači da je svaki muškarac takav. Isto tako i muškarci bi mogli reći da su sve žene loše samo na osnovu jednog ili dva loša iskustva. 

Svako od nas je imao loše iskustvi, ali to ne znači da treba da sudimo svima ostalima i mislimo da su loši. 3. Muškarci cijene svoju porodicu; Naravno da on voli svoju majki i biće spreman da učini sve kako bi je usrećio i nasmijao. 



On se takođe prema svom mlađem bratu ili sestri ponaša veoma zaštitnički i štiti ih kao svoju djecu. On želi da opravda nade svojih roditelja i ono što su oni učinili za njega. 4. I muškarci znaju biti veoma emotivni; Oni takođe znaju da zaplaču kada su povrijeđeni, samo što oni ne voli da ih neko vidi kako plaču. Muškarci znaju biti veoma emotivni i nesigurni. 

Od njih se mnogo očekuje i oni ponekad plaše da neće ispuniti ono što se od njih očekuje. 5. Muškarci mogu biti veoma odani; Kada muškarac iskreno voli, on je veoma odan. Vjerovatno ste primjetili da muškarci imaju mnogo prijatelja iz djetinjstva, to je upravo zato jer su odani. 

Kada muškarac iskreno voli ženu, on će se truditi da je zaštiti i da se one pored njega osjeća sigurno, i nikada joj neće dati povoda da ona sumnja u njegovu ljubav i odanost.

Pokreće Blogger.