Detaljan godišnji horoskop za Ribe - Šta vas očekuje u 2021. godini

Detaljan godišnji horoskop za Ribe - Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlje 


Za osobe rođene u znaku Ribe 2021. godina će biti veoma povoljna kada je u pitanju posao. Zbog toga se ne biste trebali ograničavati samo na novac koji zarađujete na radnom mjestu. Plata jeste važan izvor prihoda, ali ne treba da bude i jedini. 

Nečete imati većih prepreka koje bi vas mogle obeshrabriti, pa biste mogli ostvariti ono što želite u svom poslovnom životu. Neptun bi mogao svojim boravkom u vašem znaku da ima loš uticaj na vaš ljubavni život. Prvio dio godine će bit pogodan za intelektualne razgovore i pregovore. 



LJUBAV: Ribe su znak kome su zvijezde naklonjene nešto više nego ostalim znakovima. Kada Saturn  i Pluton postanu retrogradni vi ćete željeti reorganizovati svoj društveni životi riješiti se ljudi koji bi vam mogli zavidjeti. Slobodne Ribe će imati priliku da tokom ljeta započnu vezu koja će biti veoma optimisltična. 

Velike su šanse da pronađete svoju srodnu dušu kada Jupiter uđe u vašu kuću braka i veza. Veze koje stvorite u ovom periodu će biti dugotrajne i imaće budućnost. Ova godina će takođe biti veoma povoljna za jačanje prijateljskih odnosa. Ribe će se najbolje slagati sa Bikom, Rakom, Škorpijom i Jarcem. 



Ribe žele beskrajnu ljubav, veoma su romantične, strastvene su i zbog toga bi mogle ostvariti lijepu vezu sa Škorpijama, ali i sa Rakom koji će obećati vječnu ljubav koju takođe očajnički traže. Jarac i Bik im mogu ponuditi sigurnost i odanost koja im je potrebna kako bi mogli pokazati svoju najbolju i najljepšu stranu. Ipak osobe koje su rođene u znaku Ribe će se najbolje slagati upravo sa Ribama jer teže ka istim stvarima i dobro će da razumiju jedno drugo. 

NOVAC I KARIJERA: Biće ovo godina puna avantura, ali i puna prepreka koje ćete sa lakoćom savladati. Budite vješti u odnosu sa radnim kolegama i nadređenima kako biste izbjegli moguće probleme. Uticaj Neptuna će vas natjerati da nađete finansijske mogućnosti tamo gdje ih nema. 

Međutim, Saturn će da uravnoteži cijelu situaciju koja će vam omogućiti da ispravite svoje greške. Budite realni i vaš unutrašnji glas će vam pomoći da izbjegnete bilo koji mogući problem. Čekaće vas puno posla između aprila i jula, imaćete tijesne rokove i moraćete se nositi sa situacijama, da budete odlučni, hrabri i hladnokrvni. 

Tek nakon što prođe ptvo tromjesečje godine moći ćete da vidite plodove vašeg truda i rada. Motivisaće vas vaša profesionalna postignuća, zato pokušajte da zadržite svoj pozitivan stav jer nikada ne znate kakve prilike mogu da vam se ukažu. Prva polovina septembra će biti malo napeta, ali situacija će se poboljšati do kraja novembra. 

U decembru će se odnos prema novcu potpuno promijeniti u odnosu na prethodne mjesece. Ako imate mogućnost ulaganja u nekretnine bićete na dobiti. Za vrijeme Merkurove retrogradnosti bićete mnogo efikasniji i produktivniji pa ćete sve svoje obaveze ispunjavati mnogo lakše. Ova godina će biti veoma povoljna za vašu karijeru i biće povoljan period za traženje povišice ili unaprijeđenje. 

ZDRAVLJE: Jupiter će boravkom u vašoj kući zdravlja povoljno uticati na vaš organizam i mentalno zdravlje. Bićete optimistični i dobro raspoloženi što će vam pomoći da se riješite stresa i reagujete sa osmijehom na licu na svaku situaciju. Jedino što bi vam moglo praviti problem je vaša kilaža. 

Vaša energija će dostići vrhunac na ljeto kada biste mogli donijeti odluku da se više posvetite vašoj fizičkoj aktivnosti. Takođe vodite računa o svojoj ishrani i trudite se da vaši obroci budu uravnoteženi i zdravi. Izbjegavajte stres i budite fizički aktivni.

Pokreće Blogger.