Muškarci su prije varali iz zabave, žene zbog emocija - Danas su stvari skroz drugačije

Jedno istraživanje je pokazalo da žene danas varaju isto koliko i muškarci, možda čak i više od muškaraca. Stručnjaci tvrde da se ponašanje žena i muškaraca mnogo promjenilo u zadnjih 20 godina. 


Prije 20 godina muškarci su uglavnom varali kako bi zadovoljili svoje potrebe dok su žene varale jer su se osjećale nezadovoljno u braku. Zanimljivo je da su muškarci i žene danas zamjenili uloge. Danas žene varaju kako bi zadovoljile svoje potrebe, a muškarci varaju zbog potrage za ljubavlju. 

Stručnjaci ističu kako su istraživanja pokazala da su muškarci prije 20 godina varali svoje supruge bez obzira dali su bili srećni i zadovoljni u braku ili nisu. Varali su samo kako bi zadovoljili svoje potrebe, ali nikako nisu htjeli ugroziti svoj brak. 



Žene su sa druge strane varale jer su se bile nesrećne i nezadovoljne u braku. One su time samo željele da ispune svoje emocionalne potrebe i ti su brakovi uglavnom pucali jer bi one razvile jaka osjećanja prema svom ljubavniku. Danas je situacija sasvim drugačija. 

Žene varaju kako bi zadovoljile svoje potrebe, a muškarci zbog ljubavi. Stručnjaci tvrde da žene danas varaju iz strasti, a muškarci traže partnera koji će im pokazati pažnju i ljubav koju ne osjećaju u braku. Mnogi misle da muškarci imaju jaču želju za odnosima od žena što je potpuno pogrešno mišljenje. 



Takođe mnogi misle da se muškarci brže zasite rutine u odnosu što takođe nije tačno. Novija istraživanja pokazuju da žene ne žele samo romantiku i pažnju, već žele rizik, požudu i avanturu. Žene danas varaju mnogo više nego što mislimo samo što one ne vole razmišljati niti razgovarati o tome. 

Vjerujem da svi poznajemo jednu ženu koja vara svog partnera samo ne znamo da je to ona. Mnoge žene se udaju za muškarca koji je pouzdan i situiran i koji bi mogao da bude dobar otac njihovoj djeci, a varaju ga sa nekim drugim muškarcem koji će zadovoljiti njihove potrebe. Na taj način dobijaju stabilnost i partnerstvo, ali i uzbuđenje i zabavu sa strane.

Pokreće Blogger.