Ljubavna astro analiza do 22.11. - Jarčevi čeznu za ljubavlju, Ribe će biti sramežljive

Jarčevi čeznu za ljubavlju, Ribe će biti sramežljive


Ovan: Slobodni Ovnovi neće imati dovoljno samopouzdanja u ovom periodu što će ih učiniti veoma tajanstvenim. Samo ako uspijete da vratite izgubljeno samopouzdanje bićete u stanju da krenete naprijed. Oni koji su u vezi ne treba ništa da skrivaju od svog partnera kako se ne biste doveli u sukob bez potrebe. 

Bik: Bikovi će biti mnogo pristupačniji za pripadnike suprotnog pola što bi moglo da dovede do nekih lijepih romantičnih situacija. Oni koji su u vezi će zajedno sa partnerom raditi na postizanju željenih ciljeva što bi vas moglo dovesti do velikih stvari. 



Blizanci: Planete će biti na vašoj strani i pomoći će vam da poboljšate komunikaciju i pokažete svoja osjećanja voljenoj osobi na pravi način. Ako imate neke sumnje iznesite to svom partneru kako biste se riješili svake sumnje. Obratite malo više pažnje na potrebe svog partnera i nemojte da ga zapostavljate. 

Rak: Veoma je važno da kažete partneru sve što osjećate i budete potpuno iskreni sa njima. Fokusirajte se na svoje ciljeve u vezi jer kad se spoje sreća i trud vi i vaš partner ćete biti nezaustavljivi. Slobodni Rakovi bi trebali da preispitaju svoje prioritete kako bi u potpunosti mogli uživati u sreći. 



Lav: Lavovi bi mogli osjetiti posebnu privlačnost prema jednoj osobi koja ih neće ostaviti ravnodušnim. Iako želite da kažete sve ono što osjećate bićete tiši nego inače. Oni koji su u vezi bi trebali da prestanu da krive svog partnera za svaku sitnicu i da pokušaju da vrate romantiku u svoju vezu. Pokušajte da se opustite i riješite se napetosti kako bi mogli da uživate sa svojim partnerom.

Djevica: Bićete veoma privlačni suprotnom polu, ali nemojte da žurite sa svojim odabirom. Sreća je na vašoj strani zato je iskoristite. Oni koji su u vezi bi trebali da obrate više pažnje na komunikaciju sa partnerom jer neke stvari neće moći da kontrolišu. Imajte povjerenja u svog partnera i uradite ono za šta smatrate da je potrebano. 

Vaga: Bićete veoma hrabri i zavodljivi zato iskoristite to u svoju korist. One Vage koje su u vezi će biti veoma strastvene i biće veoma posvećene svom partneru. Dobićete samopouzdanje koje vam je potrebno za započinjanje novog poglavlja u svom ljubavnom životu. 

Škorpija: Škorpije koje su tek započele ljubavnu vezi će kriti svog partnera od svih i držati ga samo za sebe. Još uvijek niste u potpunosti sigurni u svoju vezu i da je vaš partner prava osoba za vas. Oni koji su u vezi će imati česte promjene raspoloženja što može da utiče na vaš odnos sa partnerom. 

Strijelac: Bićete puni pozitivne energije i samopouzdanja što će vam biti od velike koristi u pronalaženju partnera. Oni koji su u vezi će se sa lakoćom izboriti sa svakim problemom koji im se nađe na putu. Ništa neće moći da pokvari njihovu sreću i dobro raspoloženje. 

Jarac: Slobodni Jarčevi čeznu za novom ljubavi, zbog čega bi mogli otkriti i više osjećanja nego što je potrebno osobi koja im se sviđa. Jarčevi koji su u vezi će biti veoma optimistični ali i realni. Mogli biste se naći u situaciji da se izvinjavate za stvari za koje niste krivi. 

Vodlija: Mnogi ljudi se interesuju za vaš ljubavni život, ali nemojte da im otkrivate previše. Nemojte da se zadržavate na negativnim stvarima ako je to uopšte moguće. Pokušajte svoju ljutnju i agresiju izbacite tako što ćete se baviti fizičkom aktivnošću. 

Ribe: Bićete veoma stidljivi u ovom periodu i tražićete način da iskažete svoja osjećanja. Pokušajte da se suočite sa činjenicama i prihvatite ih najbolje što možete. Oni koji su u vezi bi trebali da posvete više pažnje svom partneru. Kažite mu šta osjećate i nemojte da ga zanemarujete.

Pokreće Blogger.