Kada žena kaže radi šta hoćeš bolje se zamislite - 12 ženskih fraza i šta one zapravo znače

Muškarcima je ponekad zaista teško razumjeti žene i ne znaju šta one zapravo misle kada nešto kažu. Kada žena kaže "radi šta hoćeš" svaki muškarac bi trebao bolje da razmisli šta je ona zapravo htjela da kaže.


Neke fraze koje žene izgovaraju tjeraju muškarce na razmišljanje i neki od njih ne znaju šta one zaista misle kada nešto kažu. Izdvojili smo nekoliko fraza koje možda ne znače baš ono što biste mogli pomisliti na prvi pogled. 

 1. "Radi šta hoćeš." Kada vam žena kaže da radite šta želite bolje bi bilo da razmislite o tome. Možda bi bilo dobro da ne uradite ono šta ste planirali kako biste izbjegli dugotrajno nezadovoljstvo svoje ljepše polovine. 



2. "Želim biti sama." Možda joj je zaista potrebno malo vremena da bude sama, ali nemojte u potpunosti da je lišite svoje pažnje. Pokušajte da shvatite šta je zaista muči u tom trenutku i dajte joj malo prostora. 3. "Nisi trebao" Ona vam na ovaj način ne govori da je to što ste učinili za nju pogrešno, već samo pokazuje svoju skromnost. 

Nikada nemojte zaboraviti da žene vole male znakove pažnje. Pokažite joj ljubav koju zaslužuje. 4. "Da li sam debela?" Ni u kom slučaju nemojte potvrdno odgovoriti na ovo pitanje. Ako ste zabrinuti za njeno zdravlje razgovarajte o tome, ali nikada nemojte da je uvrijedite time što ćete joj stavljati do znanja da je gojazna. 



 5. "Savršeno" (kada to kaže dovoljno glasno i jasno). Način na koji izgovara ovu riječ i govor njenog tijela vam može mnogo reći. Ako to kaže kratko i jasno znajte da nema ništa sjajno u tome šta ste učinili. 6. "Nisam ljuta." definitivno je ljuta i želi da joj se izvinite. 

Možda čak i za ono što niste uradili. Pričekajte da se smiri , a zatim razgovarajte sa njom. 7. "Ona je lijepa?" Ona ne želi da drugu ženu smatrate ljepšom i privlačnijom od nje. Zato uvijek istaknite kako je ona ljepša. 8. "Skoro sam gotova" Ako žena kaže da je skoro gotova, vjerujte da nije. 

Ženama treba vremena da se spreme, zato budite strpljivi jer ona želi da izgleda najljepše za vas. 9. "Moramo razgovarati" Definitivno je iznervirana i trebalo bi da je saslušate. Uključite se u razgovor i saslušajte ono šta ima za reći. Možda postoji neki problem koji želi zajedno sa vama da riješi. 

10. "Razgovaraćemo kasnije" Ona je veoma ljuta i treba joj vremena da se smiri i sabere. Dajte joj vremena i ne zamarajte je sa pitanjima. 11. "Veoma je lijepo" Ona se samo trudi da bude pristojna i ne želi da odbije vaš poklon koji vjerovatno nikada neće upotrijebiti. 

12. "Ne znači Ne" U ovoj frazi nema skrivenog značenja i "ne" apspolutno znači "ne." Ona to ne govori da bi vas ohrabrila, već želi da poštujete njene granice.

Pokreće Blogger.