Detaljan godišnji horoskop za Vage - Šta vas očekuje u 2021. godini

Detaljan godišnji horoskop za Vage - Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju 


Vagama će 2021. godina biti veoma važna zbog promjena koje koje će se desiti u njihovom životu. Početak godine bi mogao biti veoma pozitivan, ako u novu godinu uđu optimistični i pozitivni. Pokazaćete veoma dobre rezultate u poslu, koji bi mogli uticati i na vaš napredak u karijeri.

Ova godina će takođe biti povoljna za one pripadnike ovog znaka koji žele da promjene posao .  Zdravlje vam neće biti najbolje, ali to neće biti ništa ozbiljno što ne može da se riješi ishranom i zdravijim načinom života. 



LJUBAV: Ovo će biti godina puna mira i tišine sa emocionalnog i porodičnog stanovišta. Oni koji su u braku ili dugoj vezi će uživati u stabilnosti i harmoniji. Riješili ste neke bitne ciljeve sa partnerom pa u 2021. godinu ulazite sa unutrašnjim mirom. 

Oni koji su slobodni će imati najveće šanse da pronađu srodnu dušu u periodu od januara do maja. Zato iskoristite svaku mogućnost za druženje, putovanje i uživanje u malim životnim zadovoljstvima. Moguće je da će ona prava osoba sama da vam dođe što bi mogao da bude jedan veoma lijep i pozitivam zaokret. 



Jupiter će vašoj vezi dati jedno dublje značenje. Intenzivna strast i romantika će vas pratiti tokom cijele godine. Najkompatabilniji znakovi za Vage su Blizanci, Strijelac i vodolija. Najidealniju vezu biste mogli ostvariti sa Blizancima i Vodolijom. Sa njima biste mogli imati pravu ljubavnu priču jer su oni slobodoumni sanjari i znaće kada treba da vam daju prostora ako to bude potrebno. 

NOVAC I KARIJERA: U januaru bi vam profesionalni odnosi mogli stvarati probleme. Iako ćete biti pod stresom uspjećete da nađete rješenje za nastalu situaciju. Merkur u Ribama će pojačati vaš fokus na posao i karijeru već od 30. marta. Imaćete veoma dobre šanse da uspijete u postizanju svim željenih ciljeva. 

Prvi mjesec u 2021. godini će vam donijeti umjerene količine novca, a kako vrijem bude prolazilo vaša primanja će rasti. Od oktobra vam neće sve biti dobro kao do tada i rizikovaćete da izgubite veliku količinu novca ili ćete jednostavno prestati da zarađujete kao do tada. Zato bi bilo da pametno investirate zarađeni novac kako biste sebi obezbjedili primanja tokom cijele godine u suprotnom ćete kraj godine dočekati u finansijskoj krizi. 

Pojabviće se neke nove mogućnosti kada uran uđe u znak Bika u avgustu, pa biste mogli dobiti položaj ka kome ste težili ili odlazak u inostranstvo. Sunce u Vagi od 25. septembra će vam dati osjećaj vitalnosti i samopouzdanja, naglasiće sve vaše kvalitete i činiće da vas svi cijene i dive vam se. 

Vrata za uspijeh će vam biti otvorena i šanse za napredak, širenje i prestiž se mogu dogoditi bilo kada. Saturn će vam pomoći da se fokusirate i razradite potrebne strategije pa će vam put do uspijeha biti otvoren u ovoj godini.

 ZDRAVLJE: Prvo tromjesečje u 2021. godini će obilježiti umor, loše raspoloženje i preosjetljivost. Nakon što povratite svoju energiju i odmorite se sve će biti mnogo bolje. Obratite malo pažnje na vaša leđa i bubrege jer će oni biti veoma osjetljivi. Naučite da budete umjereni u hrani i trudite se da pijete što više tečnosti.

Zdravstveno stanje će vam biti zadovoljavajuće, osim malih poteškoća koje neće zahtjevati lijećenje redovnim terapijom. Trudite se da po svaku cijenu izbjegavate stres jer bi on mogao uticati na vaše cjelokupno zdravstveno stanje. Budite oprezni i pokušajte da usvojite zdraviji način života jer ćete samo na taj način uspjeti da zaštitite svoje zdravlje. Bavite se fizičkom aktivnošću kako biste pokrenuli vaš usporeni metabolizam. Idealno bi bilo da se učlanite u neku teretanu gdje ćete upoznati ljude koji će vam rado pomoći tokom vježbanja.

Pokreće Blogger.