Žena me je prevarila - Nisam je ostavio, dao sam joj još više ljubavi - Savjeti oženjenog muškarca

Kod nje me nije privukla samo njena ljepota već i njena zarazna ličnost. Kod nje je sve izgledalo tako iskreno. Što smo se više zbližavali bilo mi je jasnije da ona govori pravo iz srca i nikada ne pokušava da sakrije svoja osjećanja i emocije. 


Smatrao sam da ako neko može toliko da bude iskren onda je on najbolji životni partner. Uvijek sam bio otvoren da čujem njene misli, poštovao sam njene stavove i iskrenost. Nikada nisam mogao da zamislim da ću kasnije u životu morati da se borim sa činjenicom da nije bila iskrena sa mnom i da me je varala. 

Nakon što sam se vratio kući nakon dva mjeseca razdvojenosti zbog posla našao sam dokaz da me moja supruga vara. Sve ono što sam mislio da je moja supruga i sve u šta sam vjerovao je nestalo u jednom momentu. Moja nježna i brižna supruga je imala aferu sa drugim muškarcem. 



Nisam mogao vjerovati da moja supruga više nije iskrena. Ono što me je kod nje privuklo nestalo je u samo jednom danu. Nisam mogao da je napustim i da otkrijem cijelom svijetu da me je moja supruga prevarila sa drugim muškarcem. Nisam mogao tek tako da završim sa svojim brakom iako sam imao više nego dovoljno dokaza.

Želio sam da dam još jednu šansu ljubavi. Odlučio sam da pokušam nešto novo i da napravim neke promjene. Shvatio sam da se kroz zadnjih nekoliko godina moje sve učastalije odsutnosti zbog posla između nas stvorila duboka praznina. Mjesecima sam ostajao duže na poslu i radio po 12 sati na nekim projektima, jedva da sam imao i malo vremena koje bi posvetio njoj. 



Razdvojili smo se, a da to nismo ni primjetili. Bilo je trenutaka kada sam je krivio za sve, ali sam shvatio da sam i ja djelom kriv za sve šta se dešavalo. Nije mi bilo lako boriti se sa saznanjem da me je varala, ali sam odlučio da se potrudim da je vratim nazad. 

Odlučio sam da se više posvetim njoj i da joj ponovo posvetim pažnju koju zaslužuje. Riješio sam da se odreknem nekih svojih hobija kako bi što više vremena provodio sa njom. Nako nekog vremena odlučila je da mi prizna da me je prevarila. 

Rekla je da ga nije voljela i da je sve to bilo zbog fizičkog zadovoljstva. Vjerovao sam da me i dalje voli bez obzira na sve. Pokušao sam da shvatim gdje smo pogriješili i da popravimo stvari ako se mogu popraviti. Drago mi je što smo se oboje u tome trudili.

Pokreće Blogger.