Kratka astro analiza do 21.12. - Dobar period za Djevice, Strijelčevima u prvom planu ljubav

Zbog nepredviđenih događaja Ribe će morati dodatno prilagoditi svoje planove za budućnost, ali će sve na kraju ispasti kako treba i u okviru vaših planova. 


Za osobe rođene u znaku Djevice dolazi najperspektivniji period za ljubav i razna druženja. Bićete sigurni u sebe, a vaše blagostanje će da se popravi u novembru. Za Ovnove bi ovo mogao da bude stresan period pun briga. 

Ovan: Period koji nam dolazi za osobe rođene u ovom znaku će biti pun briga, stresa, nedoumica i neodlučnosti. Postoji mogućnost da vas neko razočara, a mogli biste i vi imati osjećaj kao da ste nekoga razočarali. Nemojte da donosite velike odluke naročito ne dok ste pod pritiskom. Prihvatite okolnosti koje su vam date i nemojte pokušavati da ih promjenite na sili. Bik: Osobama rođenim u znaku Bika će biti istaknute lične i poslovne veze. Bićete mnogo otvoreniji za mišljenja drugih i kompromise. Očekuje vas dobar napredak u poslovnoj saradnji. 

Nove ljubavne veze će takođe biti uspjeđne i lijepo će napredovati. U decembru vas očekuje mir i zadovoljstvo. Blizanci: Ovo će biti odličan period za vas za usavršavanje, pohađanje različitih seminara i radionica. Samo na taj način ćete moći da upoznate nove ljude sa kojima ćete dijeliti slične interese što će vas dodatno motivisati.Nećete biti pretjerano zadovoljni na poslu, zato razmislite kako biste mogli poboljšati uslove u kojim radite. Rak: Postoji mogućnost da ćete morati da djelujete kao postedni što bi vas moglo staviti između dvije vatre. Imaćete nezahvalnu ulogu i neko bi mogao da vas krivi za svoje probleme. Do kraja godine možete očekivati pozitivne promjene na poslu što će vas učiniti veoma srećnim. Postoji mogućnost da promjenite posao. 

Lav: Za Lavove će ovo biti najprometniji dio godine. Iako nećete biti spremni na nove promjene i projekte, drugi bi mogli da vas natjeraju na to. Ako budete prisiljeni na neku saradnji trudite se da pobijedite strah od neizvjesnosi. Pojaviće se neki porodični problemi na koje bi trebali reagovati što prije. 

Djevica: Ovo bi mogao da bude najbolji period za Djevice. Vrijeme je za ljubav i razna druženja. Bićete otvoreni, duhoviti i šarmantni. Stvoriće vam se mnoge prilike za romantične izlaske, izlete i duža putovanja. U novembru će se vaše blagostanje poboljšati, ali neće biti na svom vrhuncu. 

Vaga: Vage će osjećati umor i nedostajaće im motivacije. Postoji mogućnost da vam se pojave neki zdravstveni problemi ili ćete morati voditi računa o bolesnom članu porodice. Izbjegavajte velike odluke koje se tiču vaše budućnosti i izbjegavajte porodične svađe. Kraj godine ćete dočekati u ugodnoj porodičnoj atmosferi i dobroj energiji. 

Škorpija: Moraćete više sarađivati sa drugima iako ste navikli da sve radite sami. Slušajte mišljenja drugih i pokušajte da se prilagodite drugima. Trudite se da budete strpljivi i iskoristite ovo kao priliku da naučite nešto novo. 

Strijelac: Strijelčevima će u prvom planu biti ljubav i drugi odnosi koji su im jako važni. Biće vam potrebna podrška neke bliske osobe jer morate da donesete neke važne odluke koje se tiču vaše budućnosti. 

Jarac: U ovom periodu ćete imati manje energije nego inače zato bi trebali da odvojite malo vremena za sebe i planirate neke nove projekte. Vrijeme je da se malo oslobodite i neke stvari prepustite drugima. 

Vodolija: Period do kraja oktobra može biti veoma naporan za vas naročitu na polju karijere. Nailazićete na neke izazove koji će da vam oduzmu mnogo energije. Malo bolje raspoloženje vam dolazi u novembru i decembru i možete očekivati mnoštvo događaja. 

Ribe: Ribe će u ovom periodu biti manje aktivne. Manje ćete se baviti drugima i rješavaćete pojedinačne zadatke. Jedino tako ćete uspjeti da sačuvate energiju. Zbog nekih nepredviđenih događaja ćete morati promjeniti i prilagoditi svoje planove, ali će se na kraju sve dobro završiti.

Pokreće Blogger.