Prednosti veze sa "maminim sinom" - "On poštuje žene i razumije njihive emocije"

Veza sa maminim sinom može da bude puna izazova jer postoji mogučnost prisustva majke koje nikada neće da završi, ali ona može i da bude dobra stvar. Naravno tu treba da postoje granice kada je u pitanju veza sina sa majkom . 


Postoje mnogi razlozi koji klasičnog maminog sina čine savršenim partnerom i suprugom. Oni poznaju ženska osjećanja bolje od drugih muškaraca, poštuju žene, osjetljiviji je od većine muškaraca i porodica im je veoma važna i uvijek je stavljaju na prvo mjesto. 

1.Mamini sinovi poštuju žene. Ža njih je njihova mama uvijek broj jedan zbog čega zna kako na lijep način da se ponaša prema drugim ženama. Njegova majka ga je naučila da poštuje žene i nikada neće odobravati da se prema njima ponaša sa nepoštovanjem. 



2. Uvijek ćete od njega dobiti pravi poklon. On ne samo da pamti sve važne datume, on će takođe na lijep način da vam pokaže da mu je stalo i da vas cijeni. 3. Upoznat je sa ženskim emocijama. Muškarac koji je jako blizak sa svojom majkom zna na koji način da vas zagolica i usreći, a takođe zna i kako da vas razbjesni. 

4. Uvijek ćete imati gdje da provedete praznike. Ako je vaša porodica daleko da biste ih posjetili za praznike ili ih izbjegavate iz nekih razloga, on će uvijek rado da vas pozove u dom svojih roditelja da sa njima proslavite praznike. 5. On ima velika očekivanja. Ovo je veoma važna stvar jer to znači da ste već odavno prošli njegov prvi krug odlučivanja o tome da li ste vi prava djevojka za njega.



6. Njemu je porodica važna. Budite sigurni da će mamin sin veoma ozbiljno da shvati svoju buduću porodicu i da će voditi računa o njoj. 7. Mamini sinovi su osjetljivi. Ne samo da je osjetljiv na ženska osjećanja, on takođe češće pokazuje svoja osjećanja za razliku od drugih muškaraca. 

8. Upoznaće vas sa roditeljima samo ako ima ozbiljne namjere sa vama. Ne morate da brinete da će mamin sin da vas zavlači i kada vas upozna sa svojom porodicom budite sigurni da on ima ozbiljne namjere sa vama. 9. Biće iskren prema vama. On nije krio ništa od svoje mame dok je odrastao, pa zato ne treba da brinete da će bilo šta da krije od vas. 

10. On je posvećen. On je bio na strani svoje mame od rođenja i neće mu biti teško da provodi vrijeme i da se veže za drugu ženu do koje mu je stalo i koja mu se sviđa.

Pokreće Blogger.