Stvari koje atraktivni muškarci ne žele da znate o njima: "Zapravo su veoma nesigurni"

Ponekad kada vidite nekog atraktivnog muškarca sigurno pomislite kakva je sretnica njegova djevojka kada ima takvog muškarca pored sebe.


Prije nego što poželite da imate takvog muškarca pored sebe imajte na umu da ni oni nisu savršeni. I oni imaju neke stvari koje se trude da sakriju od drugih. Pogledajte koje su to stvari koje, na izgled savršeni muškari, žele da sakriju od vas.

Zapravo su veoma nesigurni. Mnogim atraktivnim muškarcima je potrebno da im stalno pokazujete ljubav. Što je muškarac zgodnijito je njegovo samopouzdanje lošije, pa bi veza sa takvim muškarcem mogla da bude iscrpljujuća.



Rijetko se mijenjaju. Takvi muškarci imaju visok nivo testosterona pa su veće šanse da vas takav muškarac prije prevari. Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne. Imajte to na umu. Kriju svoj karakter. Oni često smatraju da im je dovoljano da dobro izgledaju, pa ne rade na svom karakteru i ponašanju. Obično su atraktivni muškarci veoma loše osobe.

Čine da se vi osjećate nesigurno. Stalno se plašite i brinete da će svaka djevojka koja ga pogleda pokušati da ga zavede i da će on da vas ostavi i ode. U vašoj vezi će uvijek da bude neko treći. Ovde ne govorimo o nekojdrugoj djevojci, ovde govorimo o njegovom egu. Neki atraktivni muškarci znaju koliko su privlačni, ali nisu svjesni da njihov ponos i narcisoidnost mogu da budu veoma odbojni.



Očekuju od vas da se više trudite.  Kada se atraktivan muškarac odluči za vezu on očekuje od svoje partnerke da se više potrudi oko njega i da mu dokaže da zaslužuje da bude sa njim. Postaju lijeni misleći da će sve da dobiju na račun svog izgleda i atraktivnosti.

Pokreće Blogger.