Detaljan mjesečni horoskop za Oktobar - Šta bi mogli očekivati Jarčevi, Vodolije i Ribe

Šta bi u Oktobru mogli da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe.


Jarac: Imaćete neke teškoće oko realizacije željenih projekata, ali ne brinite veoma lako ćete da ih prevaziđete. Pokušajte da ne paničite i da se ne nervirate jer ćete na taj način samo sebi da otežate ruješavanje problema i nećete biti u stanju da razmišljate racionalno. Potražite pomoć od svojih starijih kolega koji imaju više iskustva u poslu od vas.

Obratite pažnju kome otkrivate svoje tajne jer bi one vrlo lako mogle da izađu na vidjelo. imate veliki izbor gedje bi sve mogli da investirate svoj novac, ali vi ne želite da rizikujete jer znate koliko teško ste ga zaradili i znate da bi bilo veoma lako da ga izgubite ako rizikujete. Obratite više pažnje na svoju ishranu i svoje čoše navike jer ako tako nastavite možete veoma lako da ugrozite svoje zdravlje.



Vodolija: Prva polovina oktobra će biti veoma povoljan period za vas da popunite svoj budžet. Ako budete pametno investirali novac će veoma brzo da vam se udvostruči. Iako vaši ciljevi za sada izgledaju veoma daleko znajte da je svaki cilj dostižan samo ako se dovoljno trudite.

Treba da znate da na neke stvari ne možete da utičete, ali takođe treba da se trudite da budete bolja osoba. Iako vam se čini da vaša veza ne funkcioniše na način kako ste vi željeli, budite strpljivi i dajte jedno drugom vremena da se naviknete. Budite strpljivi i nemojte lako da dižete ruke i odustajete.



Ribe: Iako će vam se na početku mjeseca činiti da su vam sva vrata otvorena, biće dovoljna jedna greška zbog koje će sav vaš trud pasti u vodu. Biće vam potrebno mnogo truda i strpljenja da se izvučete iz novonastale situacije. Uvijek ste imali izgovor da iskačete iz veze u vezu i ako se ovaj put ne opametite male su šanse da ćete da nađete nekoga ko bi mogao da vas trpi.

Pokušajte da izbacite iz izhrane ono što vam smeta kako ne bi došlo do pogoršanja vašeg zdravstvenog stanja. trudite se da budete fizički aktivni i da ubacite fizičku aktivnost bar dva puta nedeljno u svoj raspored. Nemojte da zapostavljate svoje zdravlje kako ne  bi došlo do komplikacija.

Pokreće Blogger.