Savjeti za srećnu vezu: "Razmazite svog muškarca i učinite da se osjeća posebnim"

Muškarci kao i žene zaslužuju da se prema njima odnosite sa ljubavlju i da brinete o njima. Oni takođe vole da ih razmazite malim stvarima koje bi njima mogle mnogo da znače. 


Poklonite mu neku sitnicu koja će da mu pokaže koliko ga volite i koliko vam je stalo do njega, ostavite mu ljubavnu poruku ili uplatite romantični vikend za dvoje. Sve su to neke od ideja koje bi vam mogle pomoći da razmazite svog muškarca i da mu pokažete koliko je poseban. 

Skuvajte mu njegovo omiljeno jelo. Već nam je svima poznato da je put do muškarčevog srca kroz njegov želudac. Muškarci takođe vole romantična iznenađenja, zato se potrudite da ga njegovo omiljeno jelo dočeka na stolu nakon napornog radnog dana. 



Iznenadite ga na pauzi za ručak. Vjerovatno znate kada je njegova pauza za ručak, zato vam savjetujemo da se pojavite u njegovoj kancelariji u to vrijeme sa pozivom za ručak i odvedite ga na njegovo omiljeno mjesto. Pitajte ga kako mu prolazi dan i pokažite interesovanje se za njegov posao.

Iznenadite ga zavodljivim donjim rubljem. Održavanje intimne i emocionalne povezanosti je veoma važno za svaku vezu. Vjerujte da će vaš muškarac da bude prijatno iznenađen kada izađete pred njega u novom zavodljivom donjem rublju. Tako ćete da održite strasti u spavaćoj sobi, a možda da probudite i neke nove. 



Dozvolite mu da ima dan za sebe. Neka izađe sa prijateljima ili radi nešto šta on voli. Nije bitno šta samo pustite ga da ima jedan dan za sebe. Potreban mu je, a i vama će dobro doći taj dan da ga iskoristite za one stvari koje vi volite. Tako će njegov poseban dan da postane i vaš.

Povežite se sa njegovim prijateljima. Muškarci imaju posebnu vezu sa svojim prijateljima koju mi žene nekada i ne razumijemo. Treba da razumijete da su muškarcima njihovi prijatelji veoma važni, pa pokušajte i vi da se sprijateljite sa njima. 

Doručak u krevetu. Žene nisu jedine koje uživaju u doručku u krevetu, muškarci to takošđe vole. Iznenadite ga za vikend kada i vi možete da mu se pridružite i da nastavite da ljenčarite zajedno u krevetu do podne i da radite šta želite zajedno ostatak dana.

Pokreće Blogger.